Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaSFAGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Vizyondaki Yeni Filmler

4 posters
YazarMesaj
özgür
Referans Üye
özgür

Vizyondaki Yeni Filmler Empty
MesajKonu: Vizyondaki Yeni Filmler   Vizyondaki Yeni Filmler Icon_minitimePerş. Tem. 10 2008, 21:35

Öldür.com

Bir korku filmi ve gerçekten etkileyici olduğu söyleniyor...henüz izlemedim ama hakkında olumsuz bir eleştiri duymadım en yakın zamanda izlemeyi düşünüyorum... Wink
http://sebofan.com
botan
Mod
Mod
botan

Lakap : merinos (:

MesajKonu: Geri: Vizyondaki Yeni Filmler   Vizyondaki Yeni Filmler Icon_minitimePerş. Tem. 10 2008, 23:09

HANCOCK
bence çok güzel bir filmdi Smile herkese tavsiye ediyorum.
http://www.sebofan.com
Amy
Site Yönetimi
Amy

MesajKonu: Geri: Vizyondaki Yeni Filmler   Vizyondaki Yeni Filmler Icon_minitimeC.tesi Tem. 12 2008, 22:15

WANTED

Angelina Jolie nin başrolde oynadığı bu aksiyon filminde seyirciye her an heyecanı tattırabilicek sahneleri vardır.Film de 1000 yıllık olan İpek Kardeşliği anlatılmaktadır ve bu kardeşlik içerisinde büyük bir ihanette vardır.Geleneğe göre kader makinasından gelen isimler bulunup öldürülücektir.Bu aksiyon filmini Sinema da izlemenizi tercih ediyorum sess efektleri olarak.Bu film vizyondan inmeden izleyin biletler haftaiçi 6 ytl haftasonu 8 ytl Very Happy:D:D bu başlığı okuyan herkese tşkrlr ediyourm...

Alıntıdır
http://www.sebnemferah.ailesiyiz.biz
ShíTaßèrG

ShíTaßèrG

MesajKonu: The Happening (Mistik Olay)   Vizyondaki Yeni Filmler Icon_minitimeC.tesi Tem. 19 2008, 19:22

Filmin Künyesi

Vizyon Tarihi : 13 Haziran 2008 Süresi : 115 dak.
Yönetmen : M. Night Shyamalan
Tür : Bilim Kurgu / Dram / Macera
Senaryo : M. Night Shyamalan
Görüntü Yön. : Tak Fujimoto
Müzik : James Newton Howard
Yapım : 2008, Hindistan ABD
Oyuncular : Mark Wahlberg, Zooey Deschanel, John Leguizamo, Spencer Breslin, Betty Buckley, Tony Devon, Robert Bizik, Edward James Hyland, Susan Moses

Filmin Özeti

Aniden ortaya çıkan bir tehdit. Birkaç dakika içinde Amerika’nın bir çok yerinden insanlar sebepsiz bir şekilde ölmeye başlamaktadır. Konu ile ilgili olarak yetkilerin her hangi bir yoktur. Ortada bir gerçek vardır ki insanların davranışları bir anda değişime uğrar. Yeni bir terörist saldırı mıdır. Yoksa kontrolden çıkan bir virüs mü The Sixth Sense, Unbreakable ve Sings filmlerini yönetmeni M. Night Shyamalan’nın merakla beklenen son filmi.

Vizyondaki Yeni Filmler
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Yeni Harman