Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaSFAGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Kreş

3 posters
YazarMesaj
özgür
Referans Üye
özgür

Kreş Empty
MesajKonu: Kreş   Kreş Icon_minitimeSalı Tem. 15 2008, 17:16

Kreş Kres11ry7

Kre$'ten Türk Rock Müziğine Yeni Bir Tat: "Disco Soslu Patlamis Rock" Serkan Ferat (gitar ve vokal), Ufuk Özcan Karabacak (bas gitar) Emrah Atay (davul), 2000 yilinda Çanakkale'de Popcorn adiyla müzik çalışmalarına başladı.

Başarılı sahne performanslarıyla ilgi gören Popcorn, üniversite şenliklerinde adını duyurmaya başladı. 2006 yılında finali Babylon'da yapılan JD (Jack Daniel's) Rock Music Competition'da "Zaman Yok"adlı bestesi ile birinci oldu. Yarışmanın ardından çok olumlu eleştiriler alan Popcorn ilk albümleri için kolları sıvadi.

Bu arada grup albüm için isimlerini Kre$ olarak degiştirdi. Kre$, hiçbir sınırlama olmadan yaratıcılığını kullanabildiğin tek okul... Grup müziklerini ve tarzlarinı en iyi bu isimle ifade ettiklerini belirtiyor.

"Zaman Yok" Pentagram'in bas gitaristi, Mor ve Ötesi ve Şebnem Ferah gibi önemli isimlerin prodüktörü olan Tarkan Gözübüyük'ün prodüktörlüğünde ATM stüdyolarında kaydedildi. 15 parçanin yer aldiğı albümde tüm parçaların söz ve besteleri Kre$'e ait. Sözlerde Kre$'e Turgut Berkeş'in katkisi büyük. Albümde DJ Style-Ist ve Digital Playground'un "Terli ve Kirli" ve "Zaman Yok"a yaptiklari remiksler de yer aliyor.
http://sebofan.com
özgür
Referans Üye
özgür

Kreş Empty
MesajKonu: Geri: Kreş   Kreş Icon_minitimeSalı Tem. 15 2008, 17:16

Yarım Kalan Şarap .... Bu şarkıları çok güzel gerçekten , herkes dinlemeli.....
http://sebofan.com
Volvox
Yönetici
Yönetici
Volvox

Lakap : çirkin ördek yavrusu

Kreş Empty
MesajKonu: Geri: Kreş   Kreş Icon_minitimeÇarş. Tem. 16 2008, 10:46

güzel bir çıkış yaptılar özlellikle yarım kalan şarap klibi şarkıyla bir bütün halinde çok beğendim zaman yok klibide bir o kadar güzel Wink
aldacı

aldacı

Lakap : bekım

Kreş Empty
MesajKonu: Geri: Kreş   Kreş Icon_minitimeCuma Tem. 18 2008, 15:03

Önerinizden sonra yarım kalan şarabı dinledim ve müptelası oldum adeta...Devamlı onu dinliyorum,çok güzel bir şarkı.

Kreş
1 sayfadaki 1 sayfası