Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaSFAGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Demir Demirkkan Yolun Yarısı

5 posters
YazarMesaj
gırl_rock

gırl_rock

Demir Demirkkan Yolun Yarısı Empty
MesajKonu: Demir Demirkkan Yolun Yarısı   Demir Demirkkan Yolun Yarısı Icon_minitimeÇarş. Tem. 16 2008, 10:57

Türk Rock ve elektro gitar üstadı denilince akla gelen ilk isimlerden olan Demir Demirkan,"Yolun Yarısı" adını verdiği yeni albümünü yayınladı.
Demir Demirkkan Yolun Yarısı 23456743demr_b

On şarkıdan oluşan çalışma müzisyenin beşinci solo albümü olma niteliğini taşımaktadır. Sanatçı İlk klibini "Alıştım Artık" adlı şarkısına çekti.

Klipte Demir Demirkan’a Avrupa Yakası’nda Fatoş karakterini canlandıran ünlü oyuncu Şenay Gürler eşlik etti.

Albümdeki tüm şarkılar Demir Demirkan imzasını taşırken, gitar ve klavye performansları Demir Demirkan tarafından Bodrum’da gerçekleştirildi.

Bunun yanısıra,Markus Adamer davuluyla, Juan Garcia Herraras – Snow Owl bas gitarıyla Özcan Gök perküsyonuyla müzisyenin şarkılarına eşlik ederken, Çağlar Türkmen hem davul ve bas gitar çaldı hem de albümü kaydedip masteringini yaptı. Albüm Simya Müzik & DMC işbirliği ile müzik marketlerdeki yerini aldı.

-Yolun Yarısı Albüm İçeriği;

01.Alıştım Artık
02.Tesadüfen
03.Aşktan Öte
04.Ağır Ağır
05.Hayyam Gelip Kral Olsa
06.Acı Nefes
07.Masum Sözler
08.Doldur Kadehleri
09.Bugün Ya Da Yarın
10.Çürümüş Cennet
özgür
Referans Üye
özgür

MesajKonu: Geri: Demir Demirkkan Yolun Yarısı   Demir Demirkkan Yolun Yarısı Icon_minitimeÇarş. Tem. 16 2008, 11:14

Henüz dinleme fırsatım olmadı ama iyi işler çıkardıklarına eminim... en yakın zamanda dinleyeceğim inş.... Wink
http://sebofan.com
Volvox
Yönetici
Yönetici
Volvox

Lakap : çirkin ördek yavrusu

MesajKonu: Geri: Demir Demirkkan Yolun Yarısı   Demir Demirkkan Yolun Yarısı Icon_minitimeÇarş. Tem. 16 2008, 11:36

dün dinledim albümü güzel olmuş beğendim Smile

acı nefes ve aşktan öte pek bir etkiledi beni Cool
emre_1907

emre_1907

MesajKonu: Geri: Demir Demirkkan Yolun Yarısı   Demir Demirkkan Yolun Yarısı Icon_minitimePerş. Tem. 17 2008, 22:27

Güsel Albüm Olmuş Şarkılarının Hepsi Birbırınden Kaliteli Kendısınden Beklenenı Faslasıyla Vermiş Umarım Daha Da Başarılı Olur
http://www.sebnemferah.ailesiyiz.biz/
-aLeyNa-
Mod
Mod
-aLeyNa-

MesajKonu: Geri: Demir Demirkkan Yolun Yarısı   Demir Demirkkan Yolun Yarısı Icon_minitimeCuma Eyl. 12 2008, 18:31

bugün ya da yarın adlı şarkısına bayıldım ..

Demir Demirkkan Yolun Yarısı
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Demir Demirkan