şebnem
| Konu: sebnemferah.com.tr Perş. Tem. 03 2008, 12:09 | |
| şebnem ferah resmi web sitesi , yapım aşamasında ... | |
|
ŞeBoİsT
Mesaj Sayısı : 31 Yaş : 35 Nerden : Kayseri Lakap : Şeboist Kayıt tarihi : 08/07/08
| Konu: Geri: sebnemferah.com.tr Çarş. Tem. 09 2008, 13:53 | |
| geç bile kalında daha önce olmalıydı ama geç olsun güç olmasın | |
|
dmLaa_
| Konu: Geri: sebnemferah.com.tr Cuma Tem. 25 2008, 22:49 | |
| Çok güzel söyledin...Geç olsun da güç olmasın. | |
|
kanrevan
| Konu: Geri: sebnemferah.com.tr Paz Ağus. 03 2008, 18:26 | |
| o sitenin hakları yaklaşık 2 yıl önce alındı.hatta forumu bile açıktı bi zamanlar... umudunuzu kesin bence.ben çok çırpındım o site için ama yapılan herşey havada kaldı | |
|
şebnem
| Konu: Geri: sebnemferah.com.tr Ptsi Ağus. 04 2008, 13:26 | |
| - kanrevan demiş ki:
- o sitenin hakları yaklaşık 2 yıl önce alındı.hatta forumu bile açıktı bi zamanlar...
umudunuzu kesin bence.ben çok çırpındım o site için ama yapılan herşey havada kaldı Bak bu üzücü işte... Yani bu denli başarılı bir ismin çoktan bir web sitesine sahip olması gerekirdi , umarım en yakın zamanda iyi bir web sitesi açılır , eksik parçalardan biri web sayfası.... | |
|
kanrevan
| Konu: Geri: sebnemferah.com.tr Ptsi Ağus. 04 2008, 16:41 | |
| - şebnem demiş ki:
- kanrevan demiş ki:
- o sitenin hakları yaklaşık 2 yıl önce alındı.hatta forumu bile açıktı bi zamanlar...
umudunuzu kesin bence.ben çok çırpındım o site için ama yapılan herşey havada kaldı Bak bu üzücü işte... Yani bu denli başarılı bir ismin çoktan bir web sitesine sahip olması gerekirdi , umarım en yakın zamanda iyi bir web sitesi açılır , eksik parçalardan biri web sayfası.... Şebo nun resmi web sayfası istememesinin nedeni onlarca adına açılan sitelerdeki bütünlüğü bozmamak.gerçi o kadar siteden sadece 1 ini düzenli olarak takip ettiğini biliyorum | |
|
özgür Referans Üye
| Konu: Geri: sebnemferah.com.tr Ptsi Ağus. 04 2008, 16:55 | |
| Evet o siteyi ben de biliyorum , tüm Şebnem Ferah organizasyonlarında sürekli bulunan ve Şebnem Ferah a en yakın olan site.... Baya da üyesi var galiba... | |
|