Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaSFAGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

sebnemferah.com.tr

5 posters
YazarMesaj
şebnem

şebnem

sebnemferah.com.tr Empty
MesajKonu: sebnemferah.com.tr   sebnemferah.com.tr Icon_minitimePerş. Tem. 03 2008, 12:09

şebnem ferah resmi web sitesi , yapım aşamasında ... Wink
http://sebofan.com
ŞeBoİsT

ŞeBoİsT

Lakap : Şeboist

sebnemferah.com.tr Empty
MesajKonu: Geri: sebnemferah.com.tr   sebnemferah.com.tr Icon_minitimeÇarş. Tem. 09 2008, 13:53

geç bile kalında daha önce olmalıydı ama geç olsun güç olmasın
dmLaa_

dmLaa_

sebnemferah.com.tr Empty
MesajKonu: Geri: sebnemferah.com.tr   sebnemferah.com.tr Icon_minitimeCuma Tem. 25 2008, 22:49

Çok güzel söyledin...Geç olsun da güç olmasın. Very Happy
kanrevan

sebnemferah.com.tr Empty
MesajKonu: Geri: sebnemferah.com.tr   sebnemferah.com.tr Icon_minitimePaz Ağus. 03 2008, 18:26

o sitenin hakları yaklaşık 2 yıl önce alındı.hatta forumu bile açıktı bi zamanlar...
umudunuzu kesin bence.ben çok çırpındım o site için ama yapılan herşey havada kaldı
şebnem

şebnem

sebnemferah.com.tr Empty
MesajKonu: Geri: sebnemferah.com.tr   sebnemferah.com.tr Icon_minitimePtsi Ağus. 04 2008, 13:26

kanrevan demiş ki:
o sitenin hakları yaklaşık 2 yıl önce alındı.hatta forumu bile açıktı bi zamanlar...
umudunuzu kesin bence.ben çok çırpındım o site için ama yapılan herşey havada kaldı
Bak bu üzücü işte... Yani bu denli başarılı bir ismin çoktan bir web sitesine sahip olması gerekirdi , umarım en yakın zamanda iyi bir web sitesi açılır , eksik parçalardan biri web sayfası....
kanrevan

sebnemferah.com.tr Empty
MesajKonu: Geri: sebnemferah.com.tr   sebnemferah.com.tr Icon_minitimePtsi Ağus. 04 2008, 16:41

şebnem demiş ki:
kanrevan demiş ki:
Bak bu üzücü işte... Yani bu denli başarılı bir ismin çoktan bir web sitesine sahip olması gerekirdi , umarım en yakın zamanda iyi bir web sitesi açılır , eksik parçalardan biri web sayfası....
Şebo nun resmi web sayfası istememesinin nedeni onlarca adına açılan sitelerdeki bütünlüğü bozmamak.gerçi o kadar siteden sadece 1 ini düzenli olarak takip ettiğini biliyorum
özgür
Referans Üye
özgür

sebnemferah.com.tr Empty
MesajKonu: Geri: sebnemferah.com.tr   sebnemferah.com.tr Icon_minitimePtsi Ağus. 04 2008, 16:55

Evet o siteyi ben de biliyorum , tüm Şebnem Ferah organizasyonlarında sürekli bulunan ve Şebnem Ferah a en yakın olan site.... Baya da üyesi var galiba... Wink

sebnemferah.com.tr
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» www.sebnemferah.info