Volvox Yönetici
Mesaj Sayısı : 419 Yaş : 34 Nerden : gezgin =) Lakap : çirkin ördek yavrusu Kayıt tarihi : 15/07/08
| Konu: otobüs geyikleri Perş. Tem. 17 2008, 14:43 | |
| Otobus Geyikleri > > >Şöför bey mübarek bi yerde inebilir miyim? > >-Şu ilerdeki caminin önünde bırakayım teyze seni... ................ > > > >Şöför: > >- Arkadan vermeyen var mı? > >Yolcu: > >-Az önce eline verdik ya kardeşim.. > >........................ > > > > > >Annesi Kızına seslenir : > > > >- Neriman sen arkadan verme ben önden veririm .. > >....................... > > > >Kadın: > >- Kızım dur! ben vereyim benimki bozuk zaten... > >Kızı: > >- Aman ne olcak sanki nasıl olsa benimki de bozulacak,ben vereyim! > >....................... > > > >Oğlum bu eminönü'nden geçer mi? > >- Yok teyze biz taksime çıkıyoruz > >- Hah tamam oğlum siz gidin ben gelmeyeceğim. > > > > > >............................. > > > >Yolcu: > >- Abi heykel'e çıkıyo mu? > >Şoför: > >-Yok abi, yanından geçiyo. > >........................... > > > >Arkadaki aksi teyze öndeki uzun saçlı delikanlıya seslenir: -Kızım > >şurdan bir kişi uzatır mısın? > >- Ben kız değilim!!! > >-Amaaaan ne bileyim kızmısın dulmusun, uzat işte!! > >.......................... Eve gitmek üzere Bakırköy dolmuşu > >bekliyordum. SigaRamın kalmadığı aklıma gelince önünde durduğum Tekel > >bayiine girecekken minibüs geldi. Apar topar bindim. Şoföre parayı > >uzatıp, > >- 'Bir Monte Carlo' dedim! Adam birkaç saniye yüzüme bakıp, 'Abi bu > >Bakırköy'e gider' diye cevap verdi! > >İşte o an benimve şoförün bittiği andı > > > >................... > > > >Mükemmel bir yerde inebilir miyim? Yolcunun kafası karışık sanırım, > >kendisi de dolmuştakilerle güler söylediğine:) Şoför kadını > >indirirken: > >- Buyurun size layık değil ama! > >................... > > > >Yolcu müsait bi yerde inmek ister ama dili sürçer; Müsait bi yerde iner > >misiniz? > >-Şöför : > >- Niye sen mi kullancan > > > >.......................... > > > >Rumeli-Hisarüstü otobüsüyle taksim'e dogru gidiyoruz. Adamın biri > >Besiktas dolaylarında gayet aceleci bir tavirla Kaptan orta kapıyı > >rica edebilir miyim?? > >Bizim soför olaya hakim: > >- Tabi abi ayıp ettin. al götür senden kıymetli mi > > > >.......................... > >İstanbul' da, cok sıcak bir gunde,dolmuştaki bir kokonayelpazesiyle > >-"Şöfeer bey klimayı acar mısınız cok sıcak olduu" demisti. > >Pala bıyıkl şöfer amca teyzeyi bi sure suzdukten sonra, kapıyı acıp > >acıp kapatmaya basladı > > > >......................... > > > >Istanbul'dayiz ...Dolmuşa bindik, dolmuş doldu,tam kalkicak, elemanın > >biri açtı kapıyı, içerde tıkış tıkış oturmuşuz, önde 3 kişi arkada 4 > >... > >Eleman hala bir umut sordu: > > > >- "Kaptan, yer var mi?". > >Şöför de arkasını dönüp cevap verdi: > >- "Bilmiyorum, üst kata bi bak bakalım" ........................... > > > >Pek dolu olmamasına rağmen minibüs hareket etmek üzereydi. > >Tam o anda kavga ettikleri her hallerinden belli olan iki arkadaş > >minibüse bindi. > > > >Birbirlerinin yüzüne bile bakmıyorlardı Çocuklardan biri şoföre parayı > >uzattı: > >- Abi bir öğrenci bir de hayvan alır mısın??
Dikkat edince hepsinin yaşandığını anımsayacaksınız.Peki sizin yaşadığınız böyle olaylar var mı?
En son mikrop tarafından Paz Ağus. 10 2008, 11:31 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
şebnem
| Konu: Geri: otobüs geyikleri Salı Ağus. 05 2008, 16:07 | |
| eheheheh güzelmiş | |
|
secand
Mesaj Sayısı : 217 Yaş : 34 Nerden : DİYARBAKIR Lakap : secand Kayıt tarihi : 13/07/08
| Konu: Geri: otobüs geyikleri Salı Ağus. 05 2008, 17:34 | |
| Müsait bir yerde inecek var diyen arkadaşına müsait '1' yer yok diyen şoföre öyleyse müsait '2' yerde inelim diyen muzip genç ... | |
|
psykhe Mod
Mesaj Sayısı : 643 Yaş : 35 Nerden : ankara Lakap : delimanyak :D , çıtırbaks :D Kayıt tarihi : 04/08/08
| Konu: Geri: otobüs geyikleri Çarş. Ağus. 06 2008, 00:53 | |
| bayan yolcu -- şöför bey müsait bi yerde inebilir miyim?? şöför -- bi tur daha bindirseydik:D:D | |
|