Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaSFAGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Sadece Reklamlarda Gorebileceginiz Şeyler...

+3
sezer
Amy
ShíTaßèrG
7 posters
YazarMesaj
ShíTaßèrG

ShíTaßèrG

Sadece Reklamlarda Gorebileceginiz Şeyler... Empty
MesajKonu: Sadece Reklamlarda Gorebileceginiz Şeyler...   Sadece Reklamlarda Gorebileceginiz Şeyler... Icon_minitimeC.tesi Tem. 19 2008, 11:02

patron ofisin ortasına gelir ve bağırarak: bundan sonra her gün saat 1'de paydos.

- ayse teyze'nin telefon kulubesine girip supermen misali uzerini degistirip elinde deterjanla cikmasi.

- envayi çeşit kir kullanılarak kirletilmiş gömleğin, içine deterjan konmuş suya şöyle bir sokup çıkarınca tertemiz, bembeyaz olması.

- üzeri çamura bulanmış çocuğunu gören annenin "kirlenmek güzeldir" sloganıyla gülümsemesi, cinnet getirmemesi.

- mis kokan ayıcık, yumuşatıcıyla yıkanmış havlulara suratını sürerek zevk alan ablalar

- çılgınca şarkı söyleyip, tempo tutan bankacılar..

- parfum, tras losyonu, yeni yikanmis sac pesinde kosan kadin-erkek suruleri.

- kızların cafe ortamlarında hem de açıktan "bi de bunu dene" gibisinden birbirlerine ped vermeleri. bi de orkid reklamlarındaki mavi sıvıyı unutmamak lazım.

- dans eden, koşan transformers otomobiller...halbuki keşke hepsi koşa koşa götürse bizi...

- makinedeki arızanın nedenini, rezistansı çıkarıp göstererek uzun uzun anlatan tamirci...

- epilasyon sırasında gülümseyebilen kadınlar.

- bembeyaz gömleği önce envayi çeşit madde ile kirletip sonra temizlemeye çalışmak

- tüysüz bacağına epilasyon yapan kadınlar. gerçek hayatta böle bişi yapana deli derler malum.

- üzerine mürekkep, zeytinyağı ve bilimum ot bok döken koslacı kadına bi yumruk çakmayan diğer kadınlar...

- kızartma yiyince uçan insanlar.

- kola icip igrenc bir sekilde brrrrr yapan insanlar...

- karsi komsusunun kapisini calip "korku filmi izlerken korktum, birlikte izlesek elimi tutsaniz" diyen kiz, merve diyelim daha samimi olsun..

- orta gelirli ailelerin 200-250 metrekarelik rezidansları. sanırsın ispanya'da yaşıyoruz.

- sirk gibi eğlenceli banka şubeleri.

- ayna karşısında traş olduktan sonra taş gibi bir hatunun gelip sarılması ve eliyle traşlanan yanağı okşaması.

- kanat isteyince tek bir tavuk pesinde kosan lokanta sahibi..

- diş fırçasını boydan boya kaplayan sinuzoidal diş macunu

- tırışkadan mekik çekme aletleriyle ( hani o body shaper, abshaper, bok shaper adıyla anılanlardan) günde iki mekik çekip bir anda karın kası, kol kası, bacak kası, göğüs kası gibi kas gruplarını taş gibi ortaya çıkarabilen, 15-20 kilodan fazla erimeyi başaran adamlar/kadınlar.

- eve gelir gelmez cocuklarinin nerde oldugunu sormadan kocasina isindeki projelerini, susuzlugu falan anlatip sonra sahi cocuklar nerde diyen kafa utuleyen kadin modeli

- romantik film izlemek istediğini belirten kadını duyunca benzin istasyonuna gitmeye karar veren bir adam.

- algida nın magnum reklamındaki promosyon ürünü olan lamborghini bunlara en güzel örnektir. kanımca, bu nesneyi sadece reklamda hatta rüyamızda görebiliriz.

- sevgilisini mini etek giymeye teşvik eden erkek

- ev sahibesi hanıma hayalindeki mutfağı hediye eden, salondaki konuşkan robot..

- çırılçıplak markete dalıp alışveriş yapan erkek.

- hayatını diş fırçası tasarımına, kepekleri yok etmeye adamış,
laboratuarlar dolusu bilim adamı

- her gordugune buuuuuzzzzz diyen kızlar
Amy
Site Yönetimi
Amy

MesajKonu: Geri: Sadece Reklamlarda Gorebileceginiz Şeyler...   Sadece Reklamlarda Gorebileceginiz Şeyler... Icon_minitimePaz Tem. 27 2008, 13:57

Güzelmiş , paylaşım için teşekkürler... Very Happy
http://www.sebnemferah.ailesiyiz.biz
sezer
Referans Üye
sezer

MesajKonu: Geri: Sadece Reklamlarda Gorebileceginiz Şeyler...   Sadece Reklamlarda Gorebileceginiz Şeyler... Icon_minitimePaz Tem. 27 2008, 23:10

güzel ve degişik... Rolling Eyes
özgür
Referans Üye
özgür

MesajKonu: Geri: Sadece Reklamlarda Gorebileceginiz Şeyler...   Sadece Reklamlarda Gorebileceginiz Şeyler... Icon_minitimeCuma Ağus. 01 2008, 15:05

Güzelmiş , paylaşım için teşekkürler... Wink
http://sebofan.com
MeLiKe

Lakap : şebokolik melike

MesajKonu: Geri: Sadece Reklamlarda Gorebileceginiz Şeyler...   Sadece Reklamlarda Gorebileceginiz Şeyler... Icon_minitimeÇarş. Ağus. 13 2008, 19:20

hehe süpermiş Very Happy:D
psykhe
Mod
Mod
psykhe

Lakap : delimanyak :D , çıtırbaks :D

MesajKonu: Geri: Sadece Reklamlarda Gorebileceginiz Şeyler...   Sadece Reklamlarda Gorebileceginiz Şeyler... Icon_minitimeÇarş. Ağus. 13 2008, 23:24

ShíTaßèrG demiş ki:

- karsi komsusunun kapisini calip "korku filmi izlerken korktum, birlikte izlesek elimi tutsaniz" diyen kiz, merve diyelim daha samimi olsun..
ben böyle bişey yapmadım =))
botan
Mod
Mod
botan

Lakap : merinos (:

MesajKonu: Geri: Sadece Reklamlarda Gorebileceginiz Şeyler...   Sadece Reklamlarda Gorebileceginiz Şeyler... Icon_minitimePerş. Ağus. 14 2008, 12:00

yemin ederim o kısmı okurken aklıma sen geldin Very Happy ;D kesin üstüne alınmıştır dedim =)
süpermiş ya =) beni güldürdüğün için sana sonsuz teşekkürler ShíTaßèrG Wink
http://www.sebofan.com
ShíTaßèrG

ShíTaßèrG

MesajKonu: Geri: Sadece Reklamlarda Gorebileceginiz Şeyler...   Sadece Reklamlarda Gorebileceginiz Şeyler... Icon_minitimePtsi Ağus. 18 2008, 11:25

botan demiş ki:
yemin ederim o kısmı okurken aklıma sen geldin Very Happy ;D kesin üstüne alınmıştır dedim =)
süpermiş ya =) beni güldürdüğün için sana sonsuz teşekkürler ShíTaßèrG Wink

rica ederim Wink begendiginize sevindim..

Sadece Reklamlarda Gorebileceginiz Şeyler...
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-