| Engelleme Nedenleri | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
ShíTaßèrG
| Konu: Engelleme Nedenleri C.tesi Tem. 19 2008, 11:03 | |
| e)+erkek
(k)+kız
.............................. .................... .............................. .................... ...... (e)-slm (k)-selam;da kimsiniz?.. (e)-ıı şey ben murat (k)-hangi murat?.. (e)-by_stilist diyil tabii dördüncü murat zuhahahah (k)-defollllllll (e)-tuhh kaçırdık kızı be yaa!.. .............................. .................... .............................. .................... ...... (e)-slm naber?.. (k)-slm ii kimsiniz?.. (e)-benmii?.. (k)-yok arkandaki çocuk (e)-heee o tatlı_jojuk (k)-byyyyyyy (e)-tuhh yahuu tatlı_jojuğun yüzüne engelledi beyaaa .............................. .................... .............................. .................... ...... (e)-ya nerdesin görüşmeyeli çok ayıp ediyosun haa.. (k)-pardon?.. (e)-tamam bi daha olmasın (k)-sende kimsin be defolllllllllllll (e)-tuhh tutmadı bu numara .............................. .................... .............................. .................... ......... (k)-msn adresimi nerden aldın?.. (e)-ııı migrosta hafta sonu ucuzluğu yapmışlar topdan aldım (e)-tuhh be çevirim dışı oldu.. .............................. .................... .............................. .................... ......... (k)-kimsiniz?... (e)-talihine darılmış umutlara sarılmış sevmişte terk edilmiş bir gönül yorgunuyum(ferdi baba;dan alıntı yaptım) (k)-böyle birini tanımıyorum byyyyyyy .............................. .................... .............................. .................... ........... (k)-adresimi nerden buldun?.. (e)-ııı şey dün gece ak sakallı bi dede bu adresi verdi... (k)-söyle o dedeye milli piyangodan sonra çöp çatanlıpa mı başlamış... (e)-walla bende anlamadım... (k)-hadi sana tatlı rüyalar anca buluşursun ak sakallaı dedenle.. .............................. .................... .............................. .................... .......... (k)-(yabancı kız) what is this?.. (e)-this is a book.. (k)-my email?.. (e)-senin adresi wc de düşünürken buldum (k)-sen türksün galiba. (e)-nerden bildin!.. (k)-ee türk aklı ya kaçarken ya s.. arken neyse byyyyyyyy .............................. .................... .............................. .................... .......... (e)-slm ben ahmet (k)-hangi hangi ahmet?.. (e)-unutulduk demek (k)-haa sen antepdeki ahmetmisin?.. (e)-eveeeeeeeeeeeet o işte bennnn (k)-amma sazanmışın benim antepde tanıdığım yokki hadi sana byyyyyyy.. .............................. .................... .............................. .................... ............ (e)-slm ben mehmet aga (k)-hangi mehmet aga?.. (e)-çizmeli kedinin ağası (k)-nasıl yaniii?.. (e)-sarı çizmeli mehet ağa işte yaww (k)-öylemiii biz şehre taşındık ağalık kalktı artık byyyyyyyyy .............................. .................... .............................. .................... ............ (e)-mailimi nerden aldın?.. (k)-benmi almışın sen kayıt ettin.. (e)-ben kayıt ettim diye eklemen mi lazım hemen (k)-iii sen bilirsin o zaman byyyyyyyyyyyyy (e)-tuhh çevirim dışı hiçte şakadan anlamıyo .............................. .................... .............................. .................... ............. (k)-slm (e)-slm (k)-isim ne nerden ?.. (e)-wayyyyyy direk mevzuu hıı (k)-sana iyilik yaramaz (e)-dur gitmeee tamam tamam tuhh gitti hatun .............................. .................... .............................. .................... .............. (e)-slm (k)-slm şebnem ferah dinlermisin?.. (e)-yok -o zaman byyyyyyy (e)-pekii sen müslüm baba dinelermisin?.. (k)-yok (e)-o zaman sanada byyyyyyyyyyyyy | |
|
| |
sezer Referans Üye
| |
| |
özgür Referans Üye
| Konu: Geri: Engelleme Nedenleri Ptsi Tem. 28 2008, 11:14 | |
| Güzelmiş , koptum okurken... paylaşım için teşekkürler... | |
|
| |
botan Mod
Mesaj Sayısı : 637 Yaş : 34 Nerden : sakarya Lakap : merinos (: Kayıt tarihi : 08/07/08
| |
| |
psykhe Mod
Mesaj Sayısı : 643 Yaş : 35 Nerden : ankara Lakap : delimanyak :D , çıtırbaks :D Kayıt tarihi : 04/08/08
| Konu: Geri: Engelleme Nedenleri Cuma Ağus. 15 2008, 23:56 | |
| şimdi benim savunmaya geçmem gerekiyor sanırsam ama haklı sayılabilirsiniz:p gerçekte diyaloglar böyle olmuyor tabi =)) | |
|
| |
botan Mod
Mesaj Sayısı : 637 Yaş : 34 Nerden : sakarya Lakap : merinos (: Kayıt tarihi : 08/07/08
| |
| |
psykhe Mod
Mesaj Sayısı : 643 Yaş : 35 Nerden : ankara Lakap : delimanyak :D , çıtırbaks :D Kayıt tarihi : 04/08/08
| Konu: Geri: Engelleme Nedenleri Cuma Ağus. 29 2008, 00:29 | |
| ben daha önce hiç engellemediğime göre seni geçmemiş yani zeka gerektiriyo birazcık :p | |
|
| |
botan Mod
| |
| |
psykhe Mod
| Konu: Geri: Engelleme Nedenleri Cuma Ağus. 29 2008, 23:24 | |
| aman aman iyi | |
|
| |
ozan Referans Üye
| Konu: Geri: Engelleme Nedenleri Ptsi Eyl. 01 2008, 08:55 | |
| Güzelmiş | |
|
| |
| Engelleme Nedenleri | |
|