Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaSFAGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Aşk Nasıl Bir Duygudur?

3 posters
YazarMesaj
ShíTaßèrG

ShíTaßèrG

Aşk Nasıl Bir Duygudur? Empty
MesajKonu: Aşk Nasıl Bir Duygudur?   Aşk Nasıl Bir Duygudur? Icon_minitimeC.tesi Tem. 19 2008, 19:15

Aşk Nasıl Bir Duygu.....

Napolyon bir gün düşman askerlerinden kaçarken bir bakkala girer. Bakkal Napolyonu hemen tanır ve saklar. Arkadan gelen düşman askerlerine de "şuraya doğru kaçan bir adam gördüm" der. Düşman askerleri gittikten 5 dakika sonra Napolyonun muhafızları gelir.

O anda bakkal :
- Efendim haddim olmayarak size bir şey sormak istiyorum. Ölümle burun buruna olmak nasıl bir duygu? diye sorduğu anda Napolyon
- Bre densiz. Sen kim oluyorsun da dünyayı titreten insana böyle bir soru soruyorsun der ve muhafızlara dizin bu herifi kurşuna diye emreder.

Bakkalın gözünü bağlarlar. 3 2 1 diye sayarlarken; Bakkal içinden "ne yaptım ben? Bak şimdi öleceğim." diye düşünürken bir el uzanır ve göz bağını açar. Bağı açan Napolyondur ve "işte böyle bir duygu" der.

Aşk ta böyle bir duygudur. Anlatılmaz sadece yaşanır...

peki ya sizce Aşk nasıl bir duygudur?
özgür
Referans Üye
özgür

MesajKonu: Geri: Aşk Nasıl Bir Duygudur?   Aşk Nasıl Bir Duygudur? Icon_minitimeC.tesi Tem. 19 2008, 19:34

Öncelikle çok güzel bir yazıymış , tebrikler iyi bir seçim olmuş.... Soruya gelince...Aşk duyguların en güzelidir , içinde yaşadığın dünyada ilerlediğini bildiğin halde kendini bulutların üstünde hissetmektir , asla uyanmak istemeyeceğin bir rüyadır aşk , birlikteliğin en güzel halidir , değer verdiğin uğruna bir çok şeyi göze aldığın anların türevidir aşk , duygularının önüne geçemediğin yada geçmek istemediğin zamanlardır , gözünün O' ndan başkasını görmediği , her anını onunla geçirmek istediğin garip duygulardır aşk , bir filmde gördüğün kız ve erkek rolünde kendini ve O nu düşünmendir , yağmur altında tek başına yürümemektir , kaygılanman üzülmen veya sevinmen gereken birinin varlığıdır aşk , en önemlisi de aşk zamanında bir şeylerin farkına varıp O nu kaçırmamaktır ; bence .... Wink
http://sebofan.com
seboistmerwe
Referans Üye
seboistmerwe

MesajKonu: Geri: Aşk Nasıl Bir Duygudur?   Aşk Nasıl Bir Duygudur? Icon_minitimePerş. Eyl. 04 2008, 21:52

Aşk; acı çekmenin en güzel yoludur.
Aşk; kırık kalp Demektir.
Aşk; Kendinden önce Aşık olduğun kişiyi düşünmektir.
Aşk; Deliliklerin En güzelidir.
Aşk; Ayaklarının yerden kesilmesidir.
Aşk; Gün Geçtikçe daha Çok özlemektir.

Aşkı yazmakla bitmez. Ama aslında aşk tanımsız Bi Duygudur..

Aşk Nasıl Bir Duygudur?
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-