| tanışma.... | |
|
+41şebokanmerve -MythRocK- seboizmm seboistmerwe sebomaniax_buse Vampirella VeryNearDeath delikiz MeLiKe psykhe yigit *salma* şebnem ozan Seboistt secand rüzgar by''HepTek'' rockkolik_34 Erem -aLeyNa- bilge_q RockeRbetuL basak_kaya_ keepsmiling TuRaN_DEU Volvox yirtici ozsebo bay_rock gırl_rock aldacı özgür geveze- PsycoDerya D_Leh emre_1907 botan yaprak ŞeBoİsT Amy 45 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
gırl_rock
| Konu: Geri: tanışma.... Ptsi Tem. 14 2008, 22:15 | |
| - ozsebo demiş ki:
- gırl_rock demiş ki:
- hg osgun
merhaba rakçı kız ! resmini bugün flickrde gezinirken gördüm oradan mı aldın? yok ordan almadım | |
|
| |
yirtici
Mesaj Sayısı : 8 Yaş : 37 Nerden : Gaziantep Lakap : YIRTICI Kayıt tarihi : 14/07/08
| Konu: Geri: tanışma.... Ptsi Tem. 14 2008, 22:25 | |
| mrblar bende yeniyim hard rock ve rock dinlerim ismim ibrahim 21 yasındayım şebo hastasym en sevdiğim Bayan Rockçıdır kendileri..Gaziantepteyim Bilgisayar ve cep telefonu Tamiratı İle Ugrasıyorum Teknik servisim yani umarım güsel vakit geçiririz ama böle free sitelerde olmuyor aşkımızı böyle dile getirmemeliyiz. ben sponsor olurum siz ismi belirleyin üyelerimize anket açın sorun oradan belirleriz sonra da ben kurarım Phbb olmaz bence vb kurarız bende war neyse herkese ii forumlar dostlar Şebo AŞKINA... Siteyi Face booktan aldım arkadaşlar... | |
|
| |
Amy Site Yönetimi
| Konu: Geri: tanışma.... Ptsi Tem. 14 2008, 22:40 | |
| Aramıza hoşgeldin dostum , önerin için de teşekkürler bu site bu şekilde açıldı ve bu şekilde çalışmalarına devam edecek ... paralı bir siteye geçiş imkanımız elimizde olmasına rağmen bir çok üye bu siteyi böyle tanıdığı ve reklamlarımız da böyle yapıldığı için gidişhattımızda bir değişiklik yapılmayacaktır .... Sitemizin her hakkı da saklı tutulmaktadır bundan kimsenin şüphesi olmasın..... | |
|
| |
bay_rock
Mesaj Sayısı : 3 Yaş : 32 Nerden : Şahın Durak Sokakları Lakap : pislick Kayıt tarihi : 12/07/08
| Konu: Geri: tanışma.... Ptsi Tem. 14 2008, 22:54 | |
| - yirtici demiş ki:
- mrblar bende yeniyim hard rock ve rock dinlerim ismim ibrahim 21 yasındayım şebo hastasym en sevdiğim Bayan Rockçıdır kendileri..Gaziantepteyim Bilgisayar ve cep telefonu Tamiratı İle Ugrasıyorum Teknik servisim yani umarım güsel vakit geçiririz ama böle free sitelerde olmuyor aşkımızı böyle dile getirmemeliyiz. ben sponsor olurum siz ismi belirleyin üyelerimize anket açın sorun oradan belirleriz sonra da ben kurarım Phbb olmaz bence vb kurarız bende war neyse herkese ii forumlar dostlar Şebo AŞKINA... Siteyi Face booktan aldım arkadaşlar...
hosgeldiniz iyi forumlar... | |
|
| |
yirtici
Mesaj Sayısı : 8 Yaş : 37 Nerden : Gaziantep Lakap : YIRTICI Kayıt tarihi : 14/07/08
| Konu: Geri: tanışma.... Ptsi Tem. 14 2008, 23:07 | |
| - Admin demiş ki:
- Aramıza hoşgeldin dostum , önerin için de teşekkürler bu site bu şekilde açıldı ve bu şekilde çalışmalarına devam edecek ... paralı bir siteye geçiş imkanımız elimizde olmasına rağmen bir çok üye bu siteyi böyle tanıdığı ve reklamlarımız da böyle yapıldığı için gidişhattımızda bir değişiklik yapılmayacaktır .... Sitemizin her hakkı da saklı tutulmaktadır bundan kimsenin şüphesi olmasın.....
beni yanlısh anlamıshsınız sanırım ben imkan war yok demedim sadece öyle daha ii olur dedim inş ii bi yerlere gelirsiniz size başarılar bende elimden geleni yaparım size ii forumlar. | |
|
| |
emre_1907
Mesaj Sayısı : 125 Yaş : 35 Nerden : ŞAhın Durak Sokakları Kayıt tarihi : 08/07/08
| Konu: Geri: tanışma.... Ptsi Tem. 14 2008, 23:10 | |
| - yirtici demiş ki:
- Admin demiş ki:
- Aramıza hoşgeldin dostum , önerin için de teşekkürler bu site bu şekilde açıldı ve bu şekilde çalışmalarına devam edecek ... paralı bir siteye geçiş imkanımız elimizde olmasına rağmen bir çok üye bu siteyi böyle tanıdığı ve reklamlarımız da böyle yapıldığı için gidişhattımızda bir değişiklik yapılmayacaktır .... Sitemizin her hakkı da saklı tutulmaktadır bundan kimsenin şüphesi olmasın.....
beni yanlısh anlamıshsınız sanırım ben imkan war yok demedim sadece öyle daha ii olur dedim inş ii bi yerlere gelirsiniz size başarılar bende elimden geleni yaparım size ii forumlar. oka arkadaşım yardımcı olmandan dolayı teşekkür ederiz biz seni anladık sen rahat ol. | |
|
| |
Volvox Yönetici
Mesaj Sayısı : 419 Yaş : 34 Nerden : gezgin =) Lakap : çirkin ördek yavrusu Kayıt tarihi : 15/07/08
| |
| |
emre_1907
Mesaj Sayısı : 125 Yaş : 35 Nerden : ŞAhın Durak Sokakları Kayıt tarihi : 08/07/08
| Konu: Geri: tanışma.... Salı Tem. 15 2008, 12:00 | |
| Hoşgeldın Tuba IYI FORUMLAR | |
|
| |
TuRaN_DEU
| Konu: Geri: tanışma.... Salı Tem. 15 2008, 13:41 | |
| ÖNCELİKLER BU SİTENİN HAZIRLANMASINDA EMEĞİ GECEN HERKESE COK TESEKKÜRLER. BEN EREN DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKULTESİNDE OKUYORUM 18 YASINDAYIM BU KADAR BİLGİ YETER GALİBA:dd
Geçmişe Yolculuk - Şebnem Ferah
Bugün kendimi kuru yapraklarla kaplı Çıkmaz bir sokağa benzetiyorum Sadece o sokakta yaşayanlar üzerimden Gelip geçiyor
Bugün kendimi odalarından çoğu boş Bazen dolan bir otel gibi hissediyorum Içimden ne hayatlar ne hikayeler ne aşklar Geçip gidiyor
Ben böyle değildim ne zaman kayboldum Rüzgarla dans ederdim ne zaman savruldum Bir ses duydum geçmiş zamandan Bir ses duydum küçük bir kızdan
Bir bilet istiyorum Sadece gidiş olsun Çocukluğun saflığına Gidip orda yaşamam gerek
Bilet istiyorum Tek kişilik olsun Yarına çıkabilmem için Heyecanı hatırlamam gerek ooooff
Bugün kendimi parktaki bir bank gibi Sessiz ve sabit hissediyorum Geceleri üzerimde şehrin ışıkları Yatıp uyuyor
Bugün kendimi tonlarca yük taşıyan Gemilerin denizi gibi hissediyorum Kaldırma kuvvetim var ama şehrin atıkları İçime akıyor
Ben böyle değildim ne zaman kayboldum Rüzgarla dans ederdim ne zaman savruldum Bir ses duydum geçmiş zamandan Bir ses duydum küçük bir kızdan
Bir bilet istiyorum Sadece gidiş olsun Çocukluğun saflığına Gidip orda yaşamam gerek
Bilet istiyorum Tek kişilik olsun Yarına çıkabilmem için Heyecanı hatırlamam gerek ooooff
Bir bilet istiyorum Çocukluğun saflığına
Bilet istiyorum Tek kişilik olsun Yarına çıkabilmem için Heyecanı hatırlamam gerek ooooff | |
|
| |
gırl_rock
| Konu: Geri: tanışma.... Salı Tem. 15 2008, 14:07 | |
| tuba ve eren hoşgeldiniz | |
|
| |
özgür Referans Üye
| Konu: Geri: tanışma.... Salı Tem. 15 2008, 15:16 | |
| Tuba ( kanka ) ve Eren , arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza .... Çirkin ördek yavrusu kalıcı olmanı bekliyorum senin bak | |
|
| |
Volvox Yönetici
Mesaj Sayısı : 419 Yaş : 34 Nerden : gezgin =) Lakap : çirkin ördek yavrusu Kayıt tarihi : 15/07/08
| |
| |
keepsmiling
| Konu: privet... Perş. Tem. 17 2008, 01:45 | |
| privet şebo ailesi merhabalar..,
yas kemale ersede sevıyorum bu tarz müzikleri..UNIVERSITE BITELI COK OLDU.yaş yolun yarısına 3 kaldı sadece.istanbul pendikteyim. uzun yıllar rusyada kaldım..siteniz çok güzel olmuş.. emre_1907 nin anlattıgı kadar var.gürültülü müzikleri severim.. bende sıkı bir evet sıkı bir LİNDA (VARONA)ve DEADLY KRİSTİN (HAYAM AS SUFİ.) HAYRANIYIM.SEBO KADAR SEVERİM KENDİSİNİ. dinlemenizi tavsiye ederim. emre size yardımcı olacaktır...ya varona ya varona nananana ...see u later.. | |
|
| |
emre_1907
| Konu: Geri: tanışma.... Perş. Tem. 17 2008, 01:49 | |
| - keepsmiling demiş ki:
- privet şebo ailesi merhabalar..,
yas kemale ersede sevıyorum bu tarz muzıkleri..UNIVERSITE BITELI COK OLDU.yas yolun yarısına 3 kaldı sadece.istanbul pendikteyim. uzun yıllar rusyada kaldım..siteniz cok güsel olmus.. 1907 EMRE nin anlattıgı kadar var.gürültülü musicleri severim.. bende sıkı bir evet sıkı bir LİNDA (VARONA)ve DEADLY KRİSTİN (HAYAM AS SUFİ.) HAYRANIYIM.SEBO KADAR SEVERİM KENDİSİNİ. dinlemenizi tavsiye ederim. emre size yardımcı olacaktır...ya varona ya varona nananana ...see u later.. abi yıne lında nın reklamını ıhmal etmemıssın yavvv Bu arada hoşgeldın abı sağol LİNDA gerçekden de gusel ama ya senın sayende tanıdım abı sanada bundan dolayı teşekkur ederım | |
|
| |
basak_kaya_
Mesaj Sayısı : 4 Yaş : 34 Nerden : SAMSUN Lakap : half rapunzel Kayıt tarihi : 15/07/08
| Konu: Geri: tanışma.... C.tesi Tem. 19 2008, 22:22 | |
| herkese slm...bende facebook aracılığıyla katıldım siteye gerçekten güzel bi şey yapmışsınız Şebnem'e değer... | |
|
| |
RockeRbetuL
Mesaj Sayısı : 27 Nerden : istanbuL.. Lakap : suLugööz (: Kayıt tarihi : 13/07/08
| Konu: Geri: tanışma.... Paz Tem. 20 2008, 12:00 | |
| meraba.. betüL ben . buraya özgürümün sayesinde katıldım . 17 yasım . lise sonum . yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum | |
|
| |
bilge_q
| |
| |
Volvox Yönetici
| |
| |
emre_1907
| Konu: Geri: tanışma.... Paz Tem. 20 2008, 15:54 | |
| hoşgeldiniz arkadaşlar umarım kalıcı ve aktif üye olursunuz Türkçemizi seviyoruz lütfen daha dikkatli olalım.Düzeltilmiştir. | |
|
| |
-aLeyNa- Mod
Mesaj Sayısı : 347 Yaş : 32 Nerden : Trabzon Kayıt tarihi : 20/07/08
| Konu: Geri: tanışma.... Paz Tem. 20 2008, 16:36 | |
| | |
|
| |
RockeRbetuL
Mesaj Sayısı : 27 Nerden : istanbuL.. Lakap : suLugööz (: Kayıt tarihi : 13/07/08
| |
| |
gırl_rock
| Konu: Geri: tanışma.... Perş. Tem. 24 2008, 16:04 | |
| | |
|
| |
Erem
| Konu: Geri: tanışma.... Cuma Tem. 25 2008, 16:12 | |
| Bende kendimi tanıtayım; İsmim Özge. Ankara'danım. 16 yaşındayım. Başka ne söyliyim bilmiyorum. Yeter heralde :} | |
|
| |
özgür Referans Üye
| Konu: Geri: tanışma.... Cuma Tem. 25 2008, 16:23 | |
| Hoşgeldin Özge aramıza , umarım kalıcı olursun sitemizde... | |
|
| |
gırl_rock
| Konu: Geri: tanışma.... Cuma Tem. 25 2008, 17:59 | |
| - Erem demiş ki:
- Bende kendimi tanıtayım;
İsmim Özge. Ankara'danım. 16 yaşındayım. Başka ne söyliyim bilmiyorum. Yeter heralde :} hg aramıza Özge Yazım kurallarına biraz daha duyarlı olalım lütfen. | |
|
| |
| tanışma.... | |
|