Amy Site Yönetimi
| Konu: Sizi etkileyen kitaplar Perş. Tem. 03 2008, 12:34 | |
| etkisinden kurtulmakta zorluk çektiğimiz kitap isimleri... | |
|
Volvox Yönetici
Mesaj Sayısı : 419 Yaş : 34 Nerden : gezgin =) Lakap : çirkin ördek yavrusu Kayıt tarihi : 15/07/08
| Konu: Geri: Sizi etkileyen kitaplar Salı Tem. 15 2008, 21:35 | |
| Belgesel yapımcısı Siba Shakib, Afganistan'daki bir mülteci kampında tanıştı Şirin-Gül ile ve hayatını anlatan bu kadının yaşama gücü ve direnciyle büyülendi. Şirin-Gül, bütün Afganlı kadınların trajik yaşamlarının ete kemiğe bürünmüş bir örneğiydi ve tam karşısında duruyordu. Şirin-Gül, yalnızca açlıktan, yoksulluktan, hak ve hukuksuzluktan değil, Kızılordu'dan da, Mücahidin'den de, Taliban'dan da kaçmak zorunda kalmıştı yaşamı boyunca. Hem de uğradığı baskılara, işkencelere, tecavüzlere karşı. "Tanrı'nın Ağladığı Yer", ibretle okunması gereken bir kitap şiddetle tavsiye ediyorum | |
|
yaprak Yönetici
Mesaj Sayısı : 142 Yaş : 38 Nerden : Adana Lakap : vampirella,tatsız tutsuz diyet ürün :) kuzzu, kırmızı capon Kayıt tarihi : 08/07/08
| Konu: Geri: Sizi etkileyen kitaplar Çarş. Tem. 16 2008, 21:14 | |
| Canan Tan => Piraye
Marian Keyes=> Senden Başka Yok
Ahmet Günbay Yıldız=> Figan | |
|
özgür Referans Üye
| Konu: Geri: Sizi etkileyen kitaplar Çarş. Tem. 16 2008, 21:52 | |
| Benim yaşamım boyunca ilk okuduğum kitap .... ilkookuldayken okumuştm onu ve gerçekten çok etkilenmiştim.... Evet onu siz de biliyorsunuz ....: Çocuk Kalbi... | |
|
-aLeyNa- Mod
Mesaj Sayısı : 347 Yaş : 32 Nerden : Trabzon Kayıt tarihi : 20/07/08
| Konu: Geri: Sizi etkileyen kitaplar Cuma Eyl. 12 2008, 13:42 | |
| mavi saçlı kız.. çok güzel bi kitap.. yaşanmış bir olayı anlatıyor.. gerçekten çok etkilenmiştim .. | |
|
sezer Referans Üye
| Konu: Geri: Sizi etkileyen kitaplar Cuma Eyl. 12 2008, 16:31 | |
| mümin sekman__herşey seninle başlar | |
|