Volvox Yönetici
Mesaj Sayısı : 419 Yaş : 34 Nerden : gezgin =) Lakap : çirkin ördek yavrusu Kayıt tarihi : 15/07/08
| Konu: Sigara Paz Tem. 20 2008, 23:14 | |
| Sigara
Aslında ben de isterim Emeklemeden koşmayı Güzel elbiselerle Makyaj yapıp dolaşmayı
Aslında ben de isterim Düşünmeden konuşmayı Küçük bir oyun içinde Önemli kişi olmayı Aklımdan geçen sözler
Kalbimden gelen sesler Hepsi bir orman oldu Bir kibritle yol oldu Ben sigara dumanının altında Yana yana en sonunda kül oldum Sen kibritin hiç yanmayan ucunda
Birinin hayatından geçmiş oldun Aslında ben de isterim Emeklemeden koşmayıGüzel elbiselerle Makyaj yapıp dolaşmayı Aslında ben de isterim Düşünmeden konuşmayı
Küçük bir oyun içinde Önemli kişi olmayı İyi dostlar biriktirdim Hepsi ailem oldu Küçük bir aşk yetiştirdim
Düzene yenik düştü Ben sigara dumanının altında Yana yana en sonunda kül oldum Sen kibritin hiç yanmayan ucunda Birinin hayatından geçmiş oldun | |
|
ozan Referans Üye
| Konu: Geri: Sigara Ptsi Ağus. 18 2008, 19:35 | |
| Harika bir şarkı , özellikle 10 mart versiyonu dinliyorum son günlerde , valla Şeboya olan aşkım yeniden alevlendi... | |
|
özgür Referans Üye
| Konu: Geri: Sigara Ptsi Ağus. 18 2008, 19:38 | |
| Tek kelimeyle harika .... | |
|
psykhe Mod
Mesaj Sayısı : 643 Yaş : 35 Nerden : ankara Lakap : delimanyak :D , çıtırbaks :D Kayıt tarihi : 04/08/08
| Konu: Geri: Sigara Ptsi Ağus. 18 2008, 22:01 | |
| söylenecek söz kalmamış =) tabiki harika | |
|
botan Mod
Mesaj Sayısı : 637 Yaş : 34 Nerden : sakarya Lakap : merinos (: Kayıt tarihi : 08/07/08
| |