Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaSFAGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Teşekkür Metni

YazarMesaj
Volvox
Yönetici
Yönetici
Volvox

Lakap : çirkin ördek yavrusu

Teşekkür Metni Empty
MesajKonu: Teşekkür Metni   Teşekkür Metni Icon_minitimePaz Tem. 20 2008, 23:49

TEŞEKKÜRLER

Hayatım boyunca her konuda beni destekleyen anneme, babama, tüm aileme, Özellikle Canan ve Mustafa Gafuroğluna, Volvox'ta birlikte çaldığım ve dostluğun en güzelini yaşadığım Özlem, Buket, Duygu, Arzu, Ebru ve albüm sırasında hep yanımda olan Gül'e, Sedat Abi'ye, Münevver Altınbulak'a, Hakan'a, Murat'a, Teoman'a, Keçe'ye, Metin'e, Alp'e, Sertab Erener'e, Arzu Özbakış'a, Umur-Aliye Turgay'a, Gamze'ye, Filiz Türkmen'e, Yaprak Özdemiroğlu'na, Hale'ye, Kemancı ve Sis Bara, Albümde yer alan müzisyen arkadaşlarımın dışında, Bugüne kadar birlikte çaldığım ve bana destek olan tüm müzisyenlere, Albümü merak eden herkese, Dinlediğim ve hergün yeni birşey öğrendiğim bütün dev sanatçılara
Sonsuz Teşekkürler
Ayrıca,
Bu albüm için bana güvenen Sezen Aksu, Onno Tunç, yardımları için Bektaş Türk, Zehra Eti ve karma müzikteki herkese, titizliği, çalışkanlığı ve yaptığı herşey için Çağlar Türkmen'e, Tüm fikirleri performansı ve zaman ayırdığı için Demir Demirkan'a, Güvenini, sabrını, duygularını ve dostluğunu hiç esirgemeyen, hayatım boyunca birlikte çalışmak isteyeceğim İskender Paydaş'a, Ne olursa olsun hep yanımda hissettiğim, iyi niyetini, arkadaşlığını ve müzikal birikimini bütün enerjisiyle albüme yansıtan Tarkan Gözübüyük'e
Çok Teşekkür ederim. Sizlerle çalışmak hayatımın en güzel ve en öğretici tecrübesiydi. Hepinizi çok seviyorum

Bu albümü canım annem ve babama ithaf ediyorum.
Şebnem Ferah

Teşekkür Metni
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-