TEŞEKKÜRLER;
Aslında 'artık kısa cümleler kuruyorum' adlı parçayı yazarken amacım hayatıma her ne şekilde olursa olsun giren herkese teşekkür edebilmekti. Hem tanıdığım, çok sevdiğim dostlarıma ve aileme hem de müzik yapmaya başladığım günden beri beni dinleyen, yanımda olan, isimlerini bilmediğim ama yüreğimde hissettiğim; bazen konserlerde, bazen sokaklarda biraraya geldiğim ama en önemlisi müzik arşivlerinde yer aldığım yolculuk arkadaşlarıma...
Bilmenizi isterim ki sizlerle birlikte olabildiğim her an benim için hayatın en büyük armağanlarından... Bu parçayı kaydederken herhangi bir düzenleme yapmaktan kaçındım. Yalnızca bir gitar eşliğinde söyledim çünkü gitarımı alıp, evinize gelip birlikte şarkı söylemiş olmayı hissedelim istedim. Sadece bu albümde değil albümdeki tüm parçalarda kalbimi sonuna kadar açmakta hiç tereddüt etmedim çünkü sizler benim arkadaşım oldunuz. Yakınlarınızda olduğumda kendimi çok huzurlu hissediyorum. Hayatımın en güzel parçası olduğunuz için hepinize çok teşekkür ederim.
Ayrıca,
Annecim, babacım; beni bu kadar büyük bir sevgi ve güven duygusulya büyüttüğünüz için
Canım ablam Canan Gafuroğlu, Mustafacım ve benim küçük can'ım... Her koşulda yanımda olduğunuz ve söylediğiniz tüm güç verici cümleler için
Arkadaşlarım Gül, Buket, Kutsal, Ozan, Aykan, Metin, Serdar, Türkay, Arzu Özbakış, Ertan Altun, Teoman, Sertab Erener, Sedat Abi, Zeki Abi, Alpim, Mustafa Abi, Deniz, Burak, Murat Tümer, Janset, Ogün, Yaprak, Sinem, Hakan, Hale ve Zehra Eti; dostluğunuz, sevginiz ve hayatıma kattığınız herşey için
Muratçım; bu albümde yanımda olduğun ve kayıt yapmayı bu kadar eğlenceli kıldığın için
Hakan Kurşun ve Ayhan; ilk kez çalışmamıza rağmen gösterdiğiniz iyi niyet ve profesyonelliğiniz için
Raks, Karma ve Universal Müzikte çalışan herkes özellikle Arzu Birtekcan, Züleyha, Funda, Bektaş Bey, Neşe Hanım ve Şevket Gözalan; bana çok güvenip her konuda özgür bıraktığınız için,
Ben konuşmadan yüzümden herşeyi anlayan şahane patronum Sezen Aksu; aklıma gelen herşeyi kaydedebilmem için sağladığın stüdyo imkanları ve arkadaşlığın için
Çağlarcım son aşamasında da olsa bu çalışmaya katılıp beni yalnız bırakmadığın için
Demircim, Tarkancım ve İskendercim; kalbimdeki ve beynimdeki müziği hayata geçirirken yanımda olduğunuz, birikimleriniz, enerjiniz, sohbetleriniz ve tarif etmekte zorlandığım ama aramızda olduğunu hissettiğim gönül bağını bana armağan ettiğiniz için hepinize çoook teşekkür ederim. Hepinizi çok seviyorum.
Bana müzik aşkını ilk kez hissettiren ve adeta öğreten canım ablam Aycan Ferah'ın anısına... O güzel sesinle şarkı söyleyişin kulaklarımdan asla gitmiyor...
Şebnem Ferah