| Sevdiğiniz Türkçe Şarkı Sözleri | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Volvox Yönetici
Mesaj Sayısı : 419 Yaş : 34 Nerden : gezgin =) Lakap : çirkin ördek yavrusu Kayıt tarihi : 15/07/08
| Konu: Sevdiğiniz Türkçe Şarkı Sözleri Ptsi Tem. 21 2008, 02:04 | |
| Bir siyah beyaz fotoğrafım ben Tozlu raflardayım Eski albümlerde Yağmurlu günlerde Alçak gönüllü bir su birikintisiyim Şehrin karanlık sokaklarında Donu düşük çocukların yaptığı Kağıttan bir gemiyim Yüzüyorum, yüzüyormuyum? Bilmiyorum ...
Bir gün batımıyım güneyde Bir akşam vaktiyim Ucuz bir şarabın şişesiyim denizde Yüzüyorum, yüzüyormuyum? Bilmiyormusun? Bir gün bir yağmur sonrası Siyah beyaz bir fotoğraf bulacaksın yerlerde İşte o an bir kıpırtıyım yüreğinde Ve iki damla yaş olacağım güneşli gözlerinde
Pilli Bebek - Fotoğraf | |
|
| |
dmLaa_
| Konu: Geri: Sevdiğiniz Türkçe Şarkı Sözleri C.tesi Tem. 26 2008, 18:07 | |
| sen baktın, tüm gözlerim kıskandı resmini sarıldık takvimlerce, anlattık ki hayata zaman yok kucağında, tek bir an bile yeter bana zaten
yarım kalan bu düş bizim mi yoksa yiten ben miyim derken nerden geldin sen kaybeden ben miyim derken nerden geldin sen
sarhoştum, evindeydi ellerim bütün günlerden başka bir ismin vardı senin titredim zamansızca, dün ve yarın yokoldu yanında
mor ve ötesi-bir | |
|
| |
-aLeyNa- Mod
Mesaj Sayısı : 347 Yaş : 32 Nerden : Trabzon Kayıt tarihi : 20/07/08
| Konu: Geri: Sevdiğiniz Türkçe Şarkı Sözleri Perş. Eyl. 11 2008, 17:21 | |
| Geri Vermez Hayat,Geri Vermez Zaman, Dönüverse Dünüm Ah Çok Üzgünüm Çok, İşte Buyum , Dayanamadım Özleme Seni Vermez Alan,Seni Sormam Yalan Değil, Beni Sevmez Gelenler Kıyaslamam Zor, Belki Ölüm Kanıtım Olur Sözlere Geliversen Aslında Çok Özledim Belki Bugün Gelirsin Diye , Yolunu Durur Gözlerim Geliversen Aslında Çok Özledim, Belki Bugün Yorulur Da, Yalanı Görür Gözlerim Yar Olmadın Var Olmadın, Darılmadım Kırılmadım Yar Olmadın Var Olmadın Yanımda...
Ogün Sanlısoy__Yar Olmadın
En son -aLeyNa- tarafından Cuma Eyl. 12 2008, 13:26 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
seboistmerwe Referans Üye
Mesaj Sayısı : 363 Yaş : 32 Nerden : istanbul Kayıt tarihi : 01/09/08
| Konu: Geri: Sevdiğiniz Türkçe Şarkı Sözleri Perş. Eyl. 11 2008, 20:51 | |
| Özledim seni bu gün sebep yokken Uzansam hayallere dokunurum sandım bak Yıllar geçmiş üstümüzden Hala ilk günkü gibi aklımdasın Özledim seni, özledim seni
Sen duyduğum En güzel cümlenin en güzel öznesi Tanrının unuttuğu bu kentte Cennetten düşen bi manzara gibi Özledim seni özledim seni
Söylenecek çok sözüm vardı Hepsi yarım kaldı Neler ummuştum hayattan Elimde ne kaldı Kırılan kalbim miydi yoksa Karnımdaki bu sancıyla Küflenmiş ruhum unutmadı Unutmadı seni hala .. Grup: 110 | |
|
| |
-aLeyNa- Mod
| Konu: Geri: Sevdiğiniz Türkçe Şarkı Sözleri Cuma Eyl. 12 2008, 13:25 | |
| Dön bakalım dünya dön Sön yakalım bir daha sön Uğrunda can kıyalım Sen bizi dağa taşa göm Uğrunda can vereyim Sen bizi toprağa göm
Ben biterim Sen bitersin Geçer bunlar ben bilirim Nafiledir nafile bunlar Birisi birgün bizi anar da ağlar Nafiledir bunlar...
Git bakalım sende git Taş basarım kalbime git Ardından yaş dökerim Sen bizi dağa taşa sor ..
Demir Demirkan__Nafile | |
|
| |
-aLeyNa- Mod
| Konu: Geri: Sevdiğiniz Türkçe Şarkı Sözleri Paz Eyl. 14 2008, 04:19 | |
| Otlarım yanar sensizlik nadasında Toprağım, birazcık dinlensizn, büyüsün yeşersin Gelmeyişin.. Hiç bi sey diyen bi cümlenin ortasına terkedilmiş bi Kelimeyim.. Öznesiz, zamansız, zarfsız, mektupsuz, adressiz
Seni arar durur bir köR ebeyim Çık orataya ne olur yaralarım iyileşsin Çok zaman geçti çok zaman geçti Haber vermeden gelme ne olur ürker tenhalığım kıskanır Ağlar belki Ben ağlıyamassam gücenme ne olur Gözlerim bitti gözlerim bitti
Dört yanım hasret Unutulmuş bir ada gibiyim Açıklarımda batmış yüzbinlerce gemi Limanım yorgun yastan .....
Feridun Düzağaç_Nadas | |
|
| |
-aLeyNa- Mod
| Konu: Geri: Sevdiğiniz Türkçe Şarkı Sözleri Perş. Eyl. 18 2008, 21:42 | |
| Sonsuz bir düs bu Içinde kaybolan yollar oldu mu? Son bir söz söylerken Sesin yok oldu mu? Tüm sehir aslinda sen oldu mu? ...sonsuzluga aglarken... Eski bir sen yarattim içimde Korkulardan arinmis Ve ben arkanda günahlarimla bekleyecegim Geceysen eger...
Savastin ellerinle Anladin ki yorgun her gece Unutulan oyunlarda vazgeçtin benden Soguk bir nefretle Anlamsizligin acitirken tenimi
Yarim kalan bir rüya bu Ve ben aslinda yalnizim Gözlerin ardinda Kaçip giden bir yalan bu Ve ben aslinda yorgunum Sözlerin ardinda
Dinlerken geceyi Sesler duyardim karanliktan Sözlerim gerçekligin olur o an Sen düs ol Gerçek hayal
Yarim kalan bir rüya bu Ve ben aslinda yalnızım Gözlerin ardinda Kaçip giden bir yalan bu Ve ben aslinda yorgunum Sözlerin ardinda
Comma__Sen | |
|
| |
psykhe Mod
Mesaj Sayısı : 643 Yaş : 35 Nerden : ankara Lakap : delimanyak :D , çıtırbaks :D Kayıt tarihi : 04/08/08
| Konu: Geri: Sevdiğiniz Türkçe Şarkı Sözleri C.tesi Eyl. 20 2008, 10:57 | |
| Aslı : Nerdesin
Gecenin karanlığında Ellerim hapsolmuş Gözlerim mecbur mu Gözlerine bakmaya Gecenin boşluğunda İçimde binbir fırtına Kalbim mecbur yalanlarına Nerdesin aşkım burda Bir ses ver kalbim zorda, nerdesin Nerdesin aşkım burda Bir şans ver, kalbim zorda Gecenin sonsuzluğunda Kulağımda bir ses daha Hiç bitmesin bu macera Gecenin sonunda Kokularım sır burda Merakımsa gecenin doğurduğuna Sevdiğimi sakladım senden Nereye kadar? İnkar ettim, savaştım Kendimle hep uğraştım Anlamı yoksa bile yaşananların… | |
|
| |
-aLeyNa- Mod
| Konu: Geri: Sevdiğiniz Türkçe Şarkı Sözleri Perş. Eyl. 25 2008, 20:53 | |
| bir kahır içim bugün durmuyor yolculuk ankara elimde hazırlanmış bavulumla boş dururken gardayım gördüm her yanda korkma bu ceset bu yüzüm ağlar kan içinde
ben sana söyledim hepten ölürüm ben inan dönüşü yok bu hız seferi bak bu tren devrilir, bağırır bu raylar o sahte o kart düzene
ağladık, ağlaştık dünyaları kopardık farkındayız bugün sonrası hep aydınlık sebepsiz ve sonuçsuz denek hayatım gördüm her yanda korkma bu ceset bu yüzün ağlar kan içinde
Sakin__Denek Hayatım | |
|
| |
| Sevdiğiniz Türkçe Şarkı Sözleri | |
|