Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaSFAGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Rock Dinlemeye Kiminle Başladınız?

+11
al'can
sezer
Seboistt
secand
by''HepTek''
rockkolik_34
dmLaa_
ŞeBoİsT
yaprak
özgür
Volvox
15 posters
YazarMesaj
Volvox
Yönetici
Yönetici
Volvox

Lakap : çirkin ördek yavrusu

Rock Dinlemeye Kiminle Başladınız? Empty
MesajKonu: Rock Dinlemeye Kiminle Başladınız?   Rock Dinlemeye Kiminle Başladınız? Icon_minitimePtsi Tem. 21 2008, 02:23

Şebnem Ferah.O bilmese de benim hayata bakış açımı değiştirdi ve beni çok güçlü bir insan yaptı.ben onun şarkılarıyla ağladım ağladıkça daha da güçlendim onun şarkılarıyla içimdeki isyanı şarkılarına eşlik ederken bağıra bağıra çıkardım ve en önemlisi ben "ben" oldum.
özgür
Referans Üye
özgür

MesajKonu: Geri: Rock Dinlemeye Kiminle Başladınız?   Rock Dinlemeye Kiminle Başladınız? Icon_minitimePtsi Tem. 21 2008, 12:17

mikrop demiş ki:
Şebnem Ferah.O bilmese de benim hayata bakış açımı değiştirdi ve beni çok güçlü bir insan yaptı.ben onun şarkılarıyla ağladım ağladıkça daha da güçlendim onun şarkılarıyla içimdeki isyanı şarkılarına eşlik ederken bağıra bağıra çıkardım ve en önemlisi ben "ben" oldum.
Al benden de o kadar ... Smile
http://sebofan.com
yaprak
Yönetici
Yönetici
yaprak

Lakap : vampirella,tatsız tutsuz diyet ürün :) kuzzu, kırmızı capon

MesajKonu: Geri: Rock Dinlemeye Kiminle Başladınız?   Rock Dinlemeye Kiminle Başladınız? Icon_minitimeSalı Tem. 22 2008, 19:23

ben de Şebnem Ferah dinleyerek başladım, iyi ki tanışmışım onunla ve müziğiyle, iyi ki Şeboistim, iyi ki Şebnem Ferah var, onu çok seviyorum
http://www.kucukkarabaliklar.com
ŞeBoİsT

ŞeBoİsT

Lakap : Şeboist

MesajKonu: Geri: Rock Dinlemeye Kiminle Başladınız?   Rock Dinlemeye Kiminle Başladınız? Icon_minitimePerş. Tem. 24 2008, 19:50

ben nası başladım nası oldu inanın bilmiyorum bir anda kendimi buldum şebomun parçalarında ve benim için yepyeni süper bi heyecan oldu hayata bakış açım herşeyim değişti bendeki bu değişiklere sebep oldu diye şeboma ne kadar teşekkür etsem az...
dmLaa_

dmLaa_

MesajKonu: Geri: Rock Dinlemeye Kiminle Başladınız?   Rock Dinlemeye Kiminle Başladınız? Icon_minitimeC.tesi Tem. 26 2008, 18:07

Şebnem Ferah Wink
rockkolik_34
Referans Üye
rockkolik_34

MesajKonu: Geri: Rock Dinlemeye Kiminle Başladınız?   Rock Dinlemeye Kiminle Başladınız? Icon_minitimeC.tesi Tem. 26 2008, 19:06

Bu sitenin yöneticisi değerli dostum Özgür ve Şebo nun sayesinde başladım.... Very Happy
by''HepTek''

by''HepTek''

Lakap : NuMaN

MesajKonu: Geri: Rock Dinlemeye Kiminle Başladınız?   Rock Dinlemeye Kiminle Başladınız? Icon_minitimeSalı Tem. 29 2008, 23:17

Dershaneden bi arkadaş sayesinde hada önce defalarca dinlediğim halde o gün bi farklı işledi içime.. Dedim işte bu müzüiktir..Şebnem Ferah- Ben Şarkımı Söylerken cheers
secand

secand

Lakap : secand

MesajKonu: Geri: Rock Dinlemeye Kiminle Başladınız?   Rock Dinlemeye Kiminle Başladınız? Icon_minitimePaz Ağus. 03 2008, 20:09

Halk müziğinden başka müzik tanımazdı kulaklarım ta ki kumandanın hakimi abimin klibi çıkınca gayri-ihtiyari kendisini dinlediğim ve iyi ki de dinlediğim Şebnem Ferah...Ben Şarkımı Söylerken...Ve sonraları Haluk Levent'le.
Seboistt

Seboistt

Lakap : Seboistt

MesajKonu: Geri: Rock Dinlemeye Kiminle Başladınız?   Rock Dinlemeye Kiminle Başladınız? Icon_minitimePaz Ağus. 03 2008, 21:23

öyle bir anda çıktı ki karsıma perdelerle tanıştım kelimeler yetse albümüyle içime işledi o ara çektiğim acıları bir söz olup aktarmıstı benimle yaşıyordu sanki snra hep en büyük çığlığım oldu anlatamadıklaırmı onunla haykırdım sessiz kalmadm onun şarkılarını bağıra çağıra söyledim konserlerinde yüzlerce kişiyle tek yürek oldum iyi ki sebom var demediğim bir anım bile yok o bizimle büyüyor ama en önemlisi biz onunla yaşam buluyoruz diye düşünüyorum...Çok güzel anlatmıs demediğiniz bir şarkısı var mıdır ??
sezer
Referans Üye
sezer

MesajKonu: Geri: Rock Dinlemeye Kiminle Başladınız?   Rock Dinlemeye Kiminle Başladınız? Icon_minitimePaz Ağus. 03 2008, 22:45

bir gün evde yanlızdım sıkılıyodum ne yapsamda içimdeki büyük sesi dışarı çıkarsam pc den dışarı bir müzik şöle diyodu deli kızım uyan sölenenler yalan baktım bu işte dedim benim anlatan şarkı yanlış anlaşılmasın ben erkegim ama parça müthiş bir sesdi
dinlemeye başladım açtım fonu sonsen tamama dedim bu benim ruhu ve şebnem ferahın oldugunu ögrendim ve takip etmeye başladım. bide arkadaşlar da .ok dinliyolardı saolsunlar onlarda bana tüm şarkılarını dinletirler .... işte böle oldu iyikide oldu yaaa king
rockkolik_34
Referans Üye
rockkolik_34

MesajKonu: Geri: Rock Dinlemeye Kiminle Başladınız?   Rock Dinlemeye Kiminle Başladınız? Icon_minitimePaz Ağus. 03 2008, 22:50

Ben rock dinlemey başladığımı hatırlamıyorum aslında bildim bileli çevremizn etkisiyle sanırım... queen
al'can

MesajKonu: Geri: Rock Dinlemeye Kiminle Başladınız?   Rock Dinlemeye Kiminle Başladınız? Icon_minitimePtsi Ağus. 04 2008, 12:25

tam 5 yıl oncesiydi bi gün ablam şebo nn cd sini alıp gelmiş orda başladım hala dinliyorum
cheers
şeboist_melike

şeboist_melike

MesajKonu: Geri: Rock Dinlemeye Kiminle Başladınız?   Rock Dinlemeye Kiminle Başladınız? Icon_minitimeC.tesi Ağus. 09 2008, 10:56

7-8 yıl kadarlık bi geçmişim var Şebnem Ferah la..Çok yakın bi arkadaşım sayesinde tanıdım onu.Büyüdükçe, hayatı tanıdıkça şarkılarını ve kalitesini daha iyi anlamaya başladım..Şarkılarının sözlerinde ve bakışında öyle bi özgüven varki!!Onu sayesinde çok şey kazandım..Onun sayesinde gücümü korudum hep...Beni içimden fethetti o farkında olmadan...Her ağladığımda, her yara alışımda, her üzüldüğümde mutlaka dinlediğim şarkı "HERŞEY İNSANLAR İÇİN" İnsan bu şarkıyla hayata isyan etmemeyi öğreniyor ve daha bir sürü şey ve bu gibii daha bir sürü şarkı!!!
http://profile.myspace.com/melikesun
botan
Mod
Mod
botan

Lakap : merinos (:

MesajKonu: Geri: Rock Dinlemeye Kiminle Başladınız?   Rock Dinlemeye Kiminle Başladınız? Icon_minitimePerş. Ağus. 21 2008, 10:10

Megadeth ile başladım rock/metal müzik dinlemeye,Duman ve Şebnem Ferahla da rock müzik yapmaya.
http://www.sebofan.com
-aLeyNa-
Mod
Mod
-aLeyNa-

MesajKonu: Geri: Rock Dinlemeye Kiminle Başladınız?   Rock Dinlemeye Kiminle Başladınız? Icon_minitimePerş. Eyl. 11 2008, 16:58

sebnem ferah Exclamation Exclamation
-MythRocK-

-MythRocK-

Lakap : MythRock

MesajKonu: Geri: Rock Dinlemeye Kiminle Başladınız?   Rock Dinlemeye Kiminle Başladınız? Icon_minitimePaz Eyl. 14 2008, 14:33

Linkin park ..

Rock Dinlemeye Kiminle Başladınız?
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Rock felsefesi