| Rock Dinlemeye Kiminle Başladınız? | |
|
+11al'can sezer Seboistt secand by''HepTek'' rockkolik_34 dmLaa_ ŞeBoİsT yaprak özgür Volvox 15 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Volvox Yönetici
Mesaj Sayısı : 419 Yaş : 34 Nerden : gezgin =) Lakap : çirkin ördek yavrusu Kayıt tarihi : 15/07/08
| Konu: Rock Dinlemeye Kiminle Başladınız? Ptsi Tem. 21 2008, 02:23 | |
| Şebnem Ferah.O bilmese de benim hayata bakış açımı değiştirdi ve beni çok güçlü bir insan yaptı.ben onun şarkılarıyla ağladım ağladıkça daha da güçlendim onun şarkılarıyla içimdeki isyanı şarkılarına eşlik ederken bağıra bağıra çıkardım ve en önemlisi ben "ben" oldum. | |
|
| |
özgür Referans Üye
| Konu: Geri: Rock Dinlemeye Kiminle Başladınız? Ptsi Tem. 21 2008, 12:17 | |
| - mikrop demiş ki:
- Şebnem Ferah.O bilmese de benim hayata bakış açımı değiştirdi ve beni çok güçlü bir insan yaptı.ben onun şarkılarıyla ağladım ağladıkça daha da güçlendim onun şarkılarıyla içimdeki isyanı şarkılarına eşlik ederken bağıra bağıra çıkardım ve en önemlisi ben "ben" oldum.
Al benden de o kadar ... | |
|
| |
yaprak Yönetici
Mesaj Sayısı : 142 Yaş : 38 Nerden : Adana Lakap : vampirella,tatsız tutsuz diyet ürün :) kuzzu, kırmızı capon Kayıt tarihi : 08/07/08
| Konu: Geri: Rock Dinlemeye Kiminle Başladınız? Salı Tem. 22 2008, 19:23 | |
| ben de Şebnem Ferah dinleyerek başladım, iyi ki tanışmışım onunla ve müziğiyle, iyi ki Şeboistim, iyi ki Şebnem Ferah var, onu çok seviyorum | |
|
| |
ŞeBoİsT
Mesaj Sayısı : 31 Yaş : 35 Nerden : Kayseri Lakap : Şeboist Kayıt tarihi : 08/07/08
| Konu: Geri: Rock Dinlemeye Kiminle Başladınız? Perş. Tem. 24 2008, 19:50 | |
| ben nası başladım nası oldu inanın bilmiyorum bir anda kendimi buldum şebomun parçalarında ve benim için yepyeni süper bi heyecan oldu hayata bakış açım herşeyim değişti bendeki bu değişiklere sebep oldu diye şeboma ne kadar teşekkür etsem az... | |
|
| |
dmLaa_
| Konu: Geri: Rock Dinlemeye Kiminle Başladınız? C.tesi Tem. 26 2008, 18:07 | |
| Şebnem Ferah | |
|
| |
rockkolik_34 Referans Üye
| Konu: Geri: Rock Dinlemeye Kiminle Başladınız? C.tesi Tem. 26 2008, 19:06 | |
| Bu sitenin yöneticisi değerli dostum Özgür ve Şebo nun sayesinde başladım.... | |
|
| |
by''HepTek''
Mesaj Sayısı : 74 Yaş : 35 Nerden : İst./ kartal Lakap : NuMaN Kayıt tarihi : 28/07/08
| Konu: Geri: Rock Dinlemeye Kiminle Başladınız? Salı Tem. 29 2008, 23:17 | |
| Dershaneden bi arkadaş sayesinde hada önce defalarca dinlediğim halde o gün bi farklı işledi içime.. Dedim işte bu müzüiktir..Şebnem Ferah- Ben Şarkımı Söylerken | |
|
| |
secand
Mesaj Sayısı : 217 Yaş : 34 Nerden : DİYARBAKIR Lakap : secand Kayıt tarihi : 13/07/08
| Konu: Geri: Rock Dinlemeye Kiminle Başladınız? Paz Ağus. 03 2008, 20:09 | |
| Halk müziğinden başka müzik tanımazdı kulaklarım ta ki kumandanın hakimi abimin klibi çıkınca gayri-ihtiyari kendisini dinlediğim ve iyi ki de dinlediğim Şebnem Ferah...Ben Şarkımı Söylerken...Ve sonraları Haluk Levent'le. | |
|
| |
Seboistt
| Konu: Geri: Rock Dinlemeye Kiminle Başladınız? Paz Ağus. 03 2008, 21:23 | |
| öyle bir anda çıktı ki karsıma perdelerle tanıştım kelimeler yetse albümüyle içime işledi o ara çektiğim acıları bir söz olup aktarmıstı benimle yaşıyordu sanki snra hep en büyük çığlığım oldu anlatamadıklaırmı onunla haykırdım sessiz kalmadm onun şarkılarını bağıra çağıra söyledim konserlerinde yüzlerce kişiyle tek yürek oldum iyi ki sebom var demediğim bir anım bile yok o bizimle büyüyor ama en önemlisi biz onunla yaşam buluyoruz diye düşünüyorum...Çok güzel anlatmıs demediğiniz bir şarkısı var mıdır ?? | |
|
| |
sezer Referans Üye
| Konu: Geri: Rock Dinlemeye Kiminle Başladınız? Paz Ağus. 03 2008, 22:45 | |
| bir gün evde yanlızdım sıkılıyodum ne yapsamda içimdeki büyük sesi dışarı çıkarsam pc den dışarı bir müzik şöle diyodu deli kızım uyan sölenenler yalan baktım bu işte dedim benim anlatan şarkı yanlış anlaşılmasın ben erkegim ama parça müthiş bir sesdi dinlemeye başladım açtım fonu sonsen tamama dedim bu benim ruhu ve şebnem ferahın oldugunu ögrendim ve takip etmeye başladım. bide arkadaşlar da .ok dinliyolardı saolsunlar onlarda bana tüm şarkılarını dinletirler .... işte böle oldu iyikide oldu yaaa | |
|
| |
rockkolik_34 Referans Üye
| Konu: Geri: Rock Dinlemeye Kiminle Başladınız? Paz Ağus. 03 2008, 22:50 | |
| Ben rock dinlemey başladığımı hatırlamıyorum aslında bildim bileli çevremizn etkisiyle sanırım... | |
|
| |
al'can
| Konu: Geri: Rock Dinlemeye Kiminle Başladınız? Ptsi Ağus. 04 2008, 12:25 | |
| tam 5 yıl oncesiydi bi gün ablam şebo nn cd sini alıp gelmiş orda başladım hala dinliyorum | |
|
| |
şeboist_melike
| Konu: Geri: Rock Dinlemeye Kiminle Başladınız? C.tesi Ağus. 09 2008, 10:56 | |
| 7-8 yıl kadarlık bi geçmişim var Şebnem Ferah la..Çok yakın bi arkadaşım sayesinde tanıdım onu.Büyüdükçe, hayatı tanıdıkça şarkılarını ve kalitesini daha iyi anlamaya başladım..Şarkılarının sözlerinde ve bakışında öyle bi özgüven varki!!Onu sayesinde çok şey kazandım..Onun sayesinde gücümü korudum hep...Beni içimden fethetti o farkında olmadan...Her ağladığımda, her yara alışımda, her üzüldüğümde mutlaka dinlediğim şarkı "HERŞEY İNSANLAR İÇİN" İnsan bu şarkıyla hayata isyan etmemeyi öğreniyor ve daha bir sürü şey ve bu gibii daha bir sürü şarkı!!! | |
|
| |
botan Mod
Mesaj Sayısı : 637 Yaş : 34 Nerden : sakarya Lakap : merinos (: Kayıt tarihi : 08/07/08
| Konu: Geri: Rock Dinlemeye Kiminle Başladınız? Perş. Ağus. 21 2008, 10:10 | |
| Megadeth ile başladım rock/metal müzik dinlemeye,Duman ve Şebnem Ferahla da rock müzik yapmaya. | |
|
| |
-aLeyNa- Mod
Mesaj Sayısı : 347 Yaş : 32 Nerden : Trabzon Kayıt tarihi : 20/07/08
| |
| |
-MythRocK-
Mesaj Sayısı : 118 Yaş : 32 Nerden : Trabzon Lakap : MythRock Kayıt tarihi : 14/09/08
| Konu: Geri: Rock Dinlemeye Kiminle Başladınız? Paz Eyl. 14 2008, 14:33 | |
| | |
|
| |
| Rock Dinlemeye Kiminle Başladınız? | |
|