Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaSFAGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Konser Anılarımız

4 posters
YazarMesaj
Amy
Site Yönetimi
Amy

Konser Anılarımız Empty
MesajKonu: Konser Anılarımız   Konser Anılarımız Icon_minitimeSalı Tem. 22 2008, 17:22

Unutamadığımız konser anılarımızı burada paylaşalım , o günlere tekrar gidelim... Wink
http://www.sebnemferah.ailesiyiz.biz
ŞeBoİsT

ŞeBoİsT

Lakap : Şeboist

Konser Anılarımız Empty
MesajKonu: Geri: Konser Anılarımız   Konser Anılarımız Icon_minitimeÇarş. Ağus. 06 2008, 23:36

Bu seneki koçfestte şebo bateriye doğru yönelip aykan ilkana eşlik ettiğini görünce cidden şok olmuştum hala aklımda ve hiç unutamayacağım süper bi geçeydi Şeboma ne kadar teşekkür etsem az =)
secand

secand

Lakap : secand

Konser Anılarımız Empty
MesajKonu: Geri: Konser Anılarımız   Konser Anılarımız Icon_minitimePerş. Ağus. 07 2008, 13:47

Kaptırmışım kendimi sallıyorum kafamı dersane denemesinden çıkıp da koştura koştura gittiğim biraz olsun soluklanmak istediğim Haluk Levent konserine...Öyle sallıyorum kafamı dersiniz ki yerinden çıkacak neyse bu savunmasızlığımdan yararlanan kapkaççılar konserde de geldi buldu avını,kaptırdık telefonu en sonunda işte...Güzel başlayan gece zehir olmuştu ansızın maalesef ama Haluk a bir telefon değil bin can feda:) ...
N0Sman

N0Sman

Konser Anılarımız Empty
MesajKonu: Geri: Konser Anılarımız   Konser Anılarımız Icon_minitimePerş. Eyl. 18 2008, 00:50

duman konseriydi bgm de eyleniyoduk üstümüz başımızı çıkartmıştık çünkü o ortam çok sıcak oluyo herkes ters su içindee xD görevli gelip çıplakları atmıştı bende saklanmıştım hemen kenara kurtuldum öylece Very Happy ( bi tane herif var enine boyuna maşşallahı var iki koluyla iki kişiyi atıyoodu Very Happy )
http://www.osmanmutlu.net

Konser Anılarımız
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-