Amy Site Yönetimi
| Konu: Çilekeş - Katil Dans Ptsi Tem. 28 2008, 14:38 | |
| 2003 yılında Fanta Genç Yetenekler yarışmasında birinci olduktan sonra kendisine albüm yolu açılan Çilekeş, 2005 Y.O.K. ile harika bir rock albümü kazandırmıştı müzik dünyasına. 2008 albümleri Katil Dans'ta ise hayli zor bir işi başardılar: İyi bir ilk albümün devamını getirebilmek.Dokuz şarkılık albümün prodüktörü Tarkan Gözübüyük. Grup albümdeki çoğu şarkıyı sahnede çalar gibi canlı hissiyle kaydettiklerini söylüyor. "Katil Dans", "Akrep", "Her Deniz" daha ilk dinleyişte dikkat çeken ve uzun süre sıkılmadan dinlenebilecek şarkılar. Çilekeş'in yeni albüm şarkılarının hikayeleri ikili ilişkilerin çıkmazlarından kurtulmuş ve o oranda da başarılı olmuş. Savaştan da, insan ilişkilerinden de söz edyorlar. Hem görünüm hem de anlatılan hikayeler açısından ne yaptığını daha iyi bilen ve olgunlaşmış yetenekli müzisyenlerin elinden çıkan Katil Dans, tartışmasız 2008'in en iyi rock albümü. | |
|
özgür Referans Üye
| Konu: Geri: Çilekeş - Katil Dans Cuma Ağus. 01 2008, 18:26 | |
| Çiekeş in Katil Dans ile YOK taki başarısını tekrarlayamadığını düşünüyorum , bu albümde güzel diyebilceğim tek şarkı , Pervazda Tatil .... | |
|
secand
Mesaj Sayısı : 217 Yaş : 34 Nerden : DİYARBAKIR Lakap : secand Kayıt tarihi : 13/07/08
| Konu: Geri: Çilekeş - Katil Dans Salı Ağus. 05 2008, 17:29 | |
| Ben de ilk kasedin izlerini bulamadım ikinci kasette ama yine de kendi tarzlarını iyi icra etmişler her zamanki gibi... | |
|
şebnem
| Konu: Geri: Çilekeş - Katil Dans C.tesi Ağus. 16 2008, 13:44 | |
| Kesinlikle yorumlara katılıyorum , ben de aynı şeyi söyleyeceğim ; eski albüm başarısı yakalanamasa da , kendi çizgilerini korumayı başardılar... | |
|
seboistmerwe Referans Üye
Mesaj Sayısı : 363 Yaş : 32 Nerden : istanbul Kayıt tarihi : 01/09/08
| Konu: Geri: Çilekeş - Katil Dans Cuma Eyl. 05 2008, 20:02 | |
| Anlaşılan Herkez aynı fikirde.Bende Sizin gibi İlk albümün Daha iyi Olduğunu Düşünüyorum | |
|