Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaSFAGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Çilekeş - Katil Dans

5 posters
YazarMesaj
Amy
Site Yönetimi
Amy

Çilekeş - Katil Dans Empty
MesajKonu: Çilekeş - Katil Dans   Çilekeş - Katil Dans Icon_minitimePtsi Tem. 28 2008, 14:38

Çilekeş - Katil Dans Cilekes---Katil-Dans

2003 yılında Fanta Genç Yetenekler yarışmasında birinci olduktan sonra kendisine albüm yolu açılan Çilekeş, 2005 Y.O.K. ile harika bir rock albümü kazandırmıştı müzik dünyasına.

2008 albümleri Katil Dans'ta ise hayli zor bir işi başardılar: İyi bir ilk albümün devamını getirebilmek.Dokuz şarkılık albümün prodüktörü Tarkan Gözübüyük. Grup albümdeki çoğu şarkıyı sahnede çalar gibi canlı hissiyle kaydettiklerini söylüyor. "Katil Dans", "Akrep", "Her Deniz" daha ilk dinleyişte dikkat çeken ve uzun süre sıkılmadan dinlenebilecek şarkılar. Çilekeş'in yeni albüm şarkılarının hikayeleri ikili ilişkilerin çıkmazlarından kurtulmuş ve o oranda da başarılı olmuş. Savaştan da, insan ilişkilerinden de söz edyorlar. Hem görünüm hem de anlatılan hikayeler açısından ne yaptığını daha iyi bilen ve olgunlaşmış yetenekli müzisyenlerin elinden çıkan Katil Dans, tartışmasız 2008'in en iyi rock albümü.
http://www.sebnemferah.ailesiyiz.biz
özgür
Referans Üye
özgür

MesajKonu: Geri: Çilekeş - Katil Dans   Çilekeş - Katil Dans Icon_minitimeCuma Ağus. 01 2008, 18:26

Çiekeş in Katil Dans ile YOK taki başarısını tekrarlayamadığını düşünüyorum , bu albümde güzel diyebilceğim tek şarkı , Pervazda Tatil .... Wink
http://sebofan.com
secand

secand

Lakap : secand

MesajKonu: Geri: Çilekeş - Katil Dans   Çilekeş - Katil Dans Icon_minitimeSalı Ağus. 05 2008, 17:29

Ben de ilk kasedin izlerini bulamadım ikinci kasette ama yine de kendi tarzlarını iyi icra etmişler her zamanki gibi...
şebnem

şebnem

MesajKonu: Geri: Çilekeş - Katil Dans   Çilekeş - Katil Dans Icon_minitimeC.tesi Ağus. 16 2008, 13:44

Kesinlikle yorumlara katılıyorum , ben de aynı şeyi söyleyeceğim ; eski albüm başarısı yakalanamasa da , kendi çizgilerini korumayı başardılar...Wink
http://sebofan.com
seboistmerwe
Referans Üye
seboistmerwe

MesajKonu: Geri: Çilekeş - Katil Dans   Çilekeş - Katil Dans Icon_minitimeCuma Eyl. 05 2008, 20:02

Anlaşılan Herkez aynı fikirde.Bende Sizin gibi İlk albümün Daha iyi Olduğunu Düşünüyorum

Çilekeş - Katil Dans
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-