Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaSFAGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Eleştiriler

+5
rüzgar
yaprak
özgür
Amy
dessas
9 posters
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
dessas

Eleştiriler Empty
MesajKonu: Eleştiriler   Eleştiriler Icon_minitimeC.tesi Ağus. 02 2008, 19:07

İmza kullanılmaması yanlış karar.

İmza olayı forumların vazgeçilmezidir, en önemli parçasıdır.
Olmaması forumu sıkıcı yapar. Üyeleri kısıtlar.
Boyutlarında kısıtlama getirirseniz, imza olayı bir güzellik haline gelir.

Şimdilik bu.
Amy
Site Yönetimi
Amy

Eleştiriler Empty
MesajKonu: Geri: Eleştiriler   Eleştiriler Icon_minitimeC.tesi Ağus. 02 2008, 19:16

Bu forumun amacı Şebnem Ferah fanlarını bir araya getirerek , konserler ve Şebnem Ferah hakkındaki son gelişmeler hakında bilgi alışverişini hızlandırmak ve fanları birbirine yakınlaştırmaktır... Yani sitemizde görsel ve yazınsal unsurları ön plana çıkarmak , bir takım imza (veya bu avatar da olabilir ) vs unsurlarla üyelerin kendilerini ön plana çıkarmasını sağlamak değildir .... İmza , sitede görsel olarak bir karışıklığa ve düzensizliğe neden olmaktadır ayrıca reklam ve başka sanatçıların fan site adreslerini içeren imzalar da kirliliğe neden olmaktadır... Sitemiz bu şekilde gayet düzenlidir , zaten bu sitedeki gerçek amaç imza , avatar tarzı objeler değildir , amaç Şebnem Ferah ve onun hakkındaki bilgi alışverişini hızlandırmaktır....

Site Yönetimi
http://www.sebnemferah.ailesiyiz.biz
dessas

Eleştiriler Empty
MesajKonu: Geri: Eleştiriler   Eleştiriler Icon_minitimeC.tesi Ağus. 02 2008, 22:59

Mesajların altında imza olduğunda Şebnem Ferah ve onun hakkındaki bilgi akışı zayıflıyor mu?
Ya da imza olduğunda Şebnem Ferah fanları (fan da neyse- ısıtıcı gibi) bir araya gelemiyor mu?
Fanların birbirleri ile yakınlaşması için imza olmaması mı gerekiyor ? (aman imza var, samimi olmayalım biz)

Belki ben çok güzel Şebnem Ferah imzalarım var ve onları kullanacam ?

İmzalarla üyeler ön plana çıkmazlar merak etmeyin.
Zaten siteye üye olan herkes Şebnem Ferah isminden dolayı üye oluyor, ona olan hayranlığından.
Kimse de kalkıp imza ile kendini ya da başka şeyleri ön plana çıkarmaz.
Çıkarsa da buranın ŞEBNEM FERAH amaçlı bir forum olduğu çok aşikar, o yüzden kimse yadırgamaz.

Reklam amaçlı imza kullanan varsa da site yönetimi olarak kaldırırsın, bir de uyarırsın "sitemizde reklam yapmak yasaktır" diye olup biter.

Neyse eleştiri diye bölüm açmışsınız, ben de eleştirimi yaptım.
Dikkate almak ya da almamak tabiki de sizin takdirinizde.
Benim kişisel görüşüm ; imza olayı forumların vazgeçilmezidir.
Güzel imzalarla forum renklenir, imza olmayan forumlarda resmi bir hava söz konusu olur.
özgür
Referans Üye
özgür

Eleştiriler Empty
MesajKonu: Geri: Eleştiriler   Eleştiriler Icon_minitimePaz Ağus. 03 2008, 16:17

Arkadaşım yukarıda sana gayet iyi bir şekilde açıklanmış durum , lütfen site olarak aldığımız bir takım kararlara saygı gösterelim , bir çok üyenin bu durumdan rahatsız olmadığını düşünüyorum.. Eğer rahatsız isen - ki öylesin galiba - sana imza kulanan sitelere üye olmanı tavsiye ederim ... Site olarak imza olayında son kararımız budur ve değişiklik kesinlikle olmayacaktır ... Fan kelimesine gelince , bu kelime sana galiba baya yabancı ve itici geliyor ama anlamını araştırmanı tavsiye ederim... Neyse teklif ve önerin için teşekkürler , görüşmek üzere... Wink

Site Yönetimi
http://sebofan.com
dessas

Eleştiriler Empty
MesajKonu: Geri: Eleştiriler   Eleştiriler Icon_minitimePaz Ağus. 03 2008, 16:47

dessas demiş ki:
Neyse eleştiri diye bölüm açmışsınız, ben de eleştirimi yaptım.
Dikkate almak ya da almamak tabiki de sizin takdirinizde.
Benim kişisel görüşüm ; imza olayı forumların vazgeçilmezidir.
Güzel imzalarla forum renklenir, imza olmayan forumlarda resmi bir hava söz konusu olur.
Bak arkadaşım ben de karar sizin takdiriniz de demişim, saygı göstermişim yani değil mi ?
Ben de gayet iyi şekilde açıklanan bir şeye gayet iyi bir şekilde cevap verdim zaten.

Ben evet rahatsızım bu konudan.
Siz de eleştiri diye bir bölüm açmışsınız.
Ben de o bölümde rahatsız olduğum bir konuyu eleştirmişim, tuhaf mı?
Ben bir çok yerde üye ve yöneticiyim zaten. Forum adabını da , kültürünü de çok iyi bilirim merak etme.
Bana karşı ön yargılı olmayın ama. Ben hem büyük bir Şebnem Ferah hayranı hem de buradan değer verdiğim bir arkadaşın sayesinde geldim.
Sonuçta imza olayına gelince , ben değiştirin demedim. Rahatsızlığımı belirttim sadece. Noooolurrr değiştirin demiyoruz heralde.

Bir de Fan konusuna gelelim. Başlığıa da uygun olsun, eleştiri olarak alın o zaman onu da.
Sen söyledikten sonra FAN kelimesinin anlamını araştırdım, sagolasın.
Buyrun anlamı;

fan
isim İngilizce fan
1 . Havalandırma aracı, pervane, pervane kanadı, vantilatör.
2 . Sıcak veya soğuk havayı dengeli olarak savuran araç.

TDK'dan alıntı bu.
http://www.tdk.gov.tr/TR/SozBul.aspx?F6E10F8892433CFFAAF6AA849816B2EF4376734BED947CDE&Kelime=fan

Yani ben Şebnem Ferah havalandırma aracı değilim, Şebnem Ferah hayranıyım.

Saygılar...
Amy
Site Yönetimi
Amy

Eleştiriler Empty
MesajKonu: Geri: Eleştiriler   Eleştiriler Icon_minitimePaz Ağus. 03 2008, 17:09

Burda fan derken Türkçe kökenli fan kelimesini kastedmedik , eminim bunu çok iyi biliyosundur... Yabancı dil bir sözlüğe bakarsan Fan ın hayran anlamına geldiğini de görürsün( eğer bulamazsan bu anlamı ben sana bu anlamın geçtiği linkler vermeye hazırım )...Bir çok sitede yönetici olarak da bulunmuş olabilirsin ama bir foruma yeni üye olan birinin direk eleştiriyle başlaması da ne kadar etiktir o da tartışılır...En azından tanışma diye bir başlık mevcutken...Sen fikrini belirtmişsin biz de bunun mümkün olamayacağını söylemişiz , tahmin edebileceğin gibi bu karşılıklı atışma devam eder gider , bu atışmaya bir son verelim zira bu sitede asıl amaç ne imza olayı ne de fan kelimesinin anlamı .... Hepimiz burda Şebnem Ferah ı sevdiğimiz ve ona hayranlık duyduğumuz için varız , teklifin belki başka sitelerde makul olabilir ama biz buna karşıyız ... Görüşmek üzere....
dessas

Eleştiriler Empty
MesajKonu: Geri: Eleştiriler   Eleştiriler Icon_minitimePaz Ağus. 03 2008, 17:20

Kendimi tanıtmama sebebini yakında anlarsınız Very Happy

Ben her zaman kıl olmuşumdur fan kelimesine, yabancı dilde ne anlama geldiğini çok iyi biliyorum.

Neyse uzatmıyorum.
Amy
Site Yönetimi
Amy

Eleştiriler Empty
MesajKonu: Geri: Eleştiriler   Eleştiriler Icon_minitimePaz Ağus. 03 2008, 19:52

dessas demiş ki:
Kendimi tanıtmama sebebini yakında anlarsınız Very Happy

Ben her zaman kıl olmuşumdur fan kelimesine, yabancı dilde ne anlama geldiğini çok iyi biliyorum.

Neyse uzatmıyorum.

Anlaştığımıza göre , aramıza hoşgeldin... Wink
dessas

Eleştiriler Empty
MesajKonu: Geri: Eleştiriler   Eleştiriler Icon_minitimePtsi Ağus. 11 2008, 23:49

Bugün mail geldi bana sizin siteden.
İmza olayı aktif edildi diye Smile

Boşuna mı konuşturdunuz beni Laughing
yaprak
Yönetici
Yönetici
yaprak

Lakap : vampirella,tatsız tutsuz diyet ürün :) kuzzu, kırmızı capon

Eleştiriler Empty
MesajKonu: Geri: Eleştiriler   Eleştiriler Icon_minitimePtsi Ağus. 18 2008, 20:34

evet boşuna yorduk seni Razz Laughing tanıt kendini hadi Very Happy
http://www.kucukkarabaliklar.com
rüzgar

rüzgar

Eleştiriler Empty
MesajKonu: Geri: Eleştiriler   Eleştiriler Icon_minitimeSalı Eyl. 02 2008, 13:46

Bana bu yazılar hiçte yabancı gelmiyor hehe Very Happy

Doğrusu arkadaşlar "eleştiri" bölümü varsa tabi ki eleştiriler yazılacak. Mantıklı gelenler değerlendirmeye alınacak, gelmeyenler alınmayacak. Ama ben de imza konusunda "dessas" arkadaşım gibi düşünüyorum. Yani sitenin fonunda siyah bir renk hakim olduğundan imzalar biraz renk katabilirdi diye düşünüyorum. Ama tabi buna karşıysanız ve düşünmüyorsanız da saygı duyarım. Ben de naçizane düşüncemi dile getirdim. Yanlış anlaşılma olmasın.

Ayrıca yazım kurallarına dikkat ettiğiniz için de sizi tebrik ederim. Açıkçası kısaltılmış kelimeler, ingilizce sözcükler benim gerçekten sinirimi bozuyor. Hele şu "w" harfinin "v" harfi yerine kullanılmasına da çok karşıyım. Dilimizi ucube bir şekle sokmayalım. Bu konudaki hassasiyetinizden dolayı teşekkürler.
yaprak
Yönetici
Yönetici
yaprak

Eleştiriler Empty
MesajKonu: Geri: Eleştiriler   Eleştiriler Icon_minitimeSalı Eyl. 02 2008, 14:25

elimizden geldiğince dikkat etmeye çalışıyoruz değerli üyemiz İpek hanım Laughing
özgür
Referans Üye
özgür

Eleştiriler Empty
MesajKonu: Geri: Eleştiriler   Eleştiriler Icon_minitimeSalı Eyl. 02 2008, 17:20

rüzgar demiş ki:

Doğrusu arkadaşlar "eleştiri" bölümü varsa tabi ki eleştiriler yazılacak. Mantıklı gelenler değerlendirmeye alınacak, gelmeyenler alınmayacak. Ama ben de imza konusunda "dessas" arkadaşım gibi düşünüyorum. Yani sitenin fonunda siyah bir renk hakim olduğundan imzalar biraz renk katabilirdi diye düşünüyorum. Ama tabi buna karşıysanız ve düşünmüyorsanız da saygı duyarım. Ben de naçizane düşüncemi dile getirdim. Yanlış anlaşılma olmasın.

Ayrıca yazım kurallarına dikkat ettiğiniz için de sizi tebrik ederim. Açıkçası kısaltılmış kelimeler, ingilizce sözcükler benim gerçekten sinirimi bozuyor. Hele şu "w" harfinin "v" harfi yerine kullanılmasına da çok karşıyım. Dilimizi ucube bir şekle sokmayalım. Bu konudaki hassasiyetinizden dolayı teşekkürler.

Şu anda imza özelliği forumda aktif zaten , dileyen arkadaşlar kullanabilir... Wink
dessas

Eleştiriler Empty
MesajKonu: Geri: Eleştiriler   Eleştiriler Icon_minitimeÇarş. Eyl. 03 2008, 10:48

rüzgar demiş ki:
.
daha bu ne ki dimi dimi Laughing

Eleştirilerim, önerilerim, tavsiyelerim devam edecektir Smile
Beni yanlış anlamayın, eksik gördüğüm şeyleri söylerim ben.
Faydalı olabilir söylediğim şeyler. Dimi lan yaprak Laughing

En son dessas tarafından Çarş. Eyl. 03 2008, 21:09 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
yaprak
Yönetici
Yönetici
yaprak

Eleştiriler Empty
MesajKonu: Geri: Eleştiriler   Eleştiriler Icon_minitimeÇarş. Eyl. 03 2008, 13:43

çok kibarsın dessas Laughing neysem, evet öyle dessascım, katkılarını bekliyoruz Very Happy

Düzeltilmiştir , forum içindeki konuşma seviyesinin bozulmamasına özen gösterelim
Volvox
Yönetici
Yönetici
Volvox

Lakap : çirkin ördek yavrusu

Eleştiriler Empty
MesajKonu: Geri: Eleştiriler   Eleştiriler Icon_minitimeÇarş. Eyl. 03 2008, 17:00

Kullanılan kelimelere dikkat arkadaşlar.
psykhe
Mod
Mod
psykhe

Lakap : delimanyak :D , çıtırbaks :D

Eleştiriler Empty
MesajKonu: Geri: Eleştiriler   Eleştiriler Icon_minitimeÇarş. Eyl. 03 2008, 20:06

keşke önceden haber verseydin tuba cım mod olduğumu bile botan sayesinde öğrendim Very Happy
botan
Mod
Mod
botan

Lakap : merinos (:

Eleştiriler Empty
MesajKonu: Geri: Eleştiriler   Eleştiriler Icon_minitimeÇarş. Eyl. 03 2008, 20:26

önemli de değil hani =)
http://www.sebofan.com
dessas

Eleştiriler Empty
MesajKonu: Geri: Eleştiriler   Eleştiriler Icon_minitimeÇarş. Eyl. 03 2008, 21:08

mikrop demiş ki:
Hangi kelimelere ?
özgür
Referans Üye
özgür

Eleştiriler Empty
MesajKonu: Geri: Eleştiriler   Eleştiriler Icon_minitimePerş. Eyl. 04 2008, 12:10

dessas demiş ki:
mikrop demiş ki:
Hangi kelimelere ?

Kelimeler düzeltildiği/silindiği için şu anda cümle içlerinde değildir...
özgür
Referans Üye
özgür

Eleştiriler Empty
MesajKonu: Geri: Eleştiriler   Eleştiriler Icon_minitimePerş. Eyl. 04 2008, 12:11

psykhe demiş ki:
keşke önceden haber verseydin tuba cım mod olduğumu bile botan sayesinde öğrendim Very Happy
Tüm modlara mesaj attık Merve sana ulaşmadı mı Rolling Eyes
dessas

Eleştiriler Empty
MesajKonu: Geri: Eleştiriler   Eleştiriler Icon_minitimePerş. Eyl. 04 2008, 15:47

özgür demiş ki:
dessas demiş ki:
mikrop demiş ki:
Hangi kelimelere ?

orada yazılan şeyin samimiyetten atıldığını anlamayıp bana Türkçe dersi vermeye kalkmayın da.
Ayrıca yazdığımız o kelimede anormal bir durum yoktu.
Neyse saygı duyuyorum ama yanlış.
özgür
Referans Üye
özgür

Eleştiriler Empty
MesajKonu: Geri: Eleştiriler   Eleştiriler Icon_minitimePerş. Eyl. 04 2008, 16:06

dessas demiş ki:
özgür demiş ki:
dessas demiş ki:
mikrop demiş ki:
Hangi kelimelere ?

orada yazılan şeyin samimiyetten atıldığını anlamayıp bana Türkçe dersi vermeye kalkmayın da.

Samimiyetin yeri burası değildir , lütfen bu ihtiyacınızı başka başlıklarda giderin , kimse kimseye Türkçe dersi vermeye kalkmıyo burda , ama birilerinin gerçekten ihtiyacı varsa buna seve seve de yaparız , dayanma sınırımız zorlanmasın , bu siteye sadece eleştiri bölümüne mesaj bırakmak için giriliyorsa ya da her konuda muhalefet bir tavır takınılıyorsa o kişi her türlü eleştiriye açık olmalıdır , burda kimse kimsenin sokakta takındığı dil seviyesini görmek veya işitmek zorunda değil , - lütfen - forumda seviyeli bir dil kullanalım...

Özgür Kara
dessas

Eleştiriler Empty
MesajKonu: Geri: Eleştiriler   Eleştiriler Icon_minitimePerş. Eyl. 04 2008, 16:32

İşte ben de onu diyorum ya sokaktaki dil seviyesi ile yazıp o şekilde uyarılsak birşey demiyeceğim.

Neyse Türkçe konusunda ve diğerlerinde de yazacak çok şeyim olur da dayanma sınırlarını zorlamadan gideyim bu başlıktan.

Ali Keskin
(isimse isim tongue )
psykhe
Mod
Mod
psykhe

Lakap : delimanyak :D , çıtırbaks :D

Eleştiriler Empty
MesajKonu: Geri: Eleştiriler   Eleştiriler Icon_minitimeCuma Eyl. 05 2008, 16:52

özgür demiş ki:
psykhe demiş ki:
Tüm modlara mesaj attık Merve sana ulaşmadı mı Rolling Eyes
malesef hayır :s
dikkatte etmedim açıkçası ; bu aralar pek sık giremiyorum :s
bi konu başlığı altında botan öylemiş ondan sonra baktım ki moderatör olmuşum =))
yine de hepinize çok teşekkür ederim =))

Eleştiriler
1 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : 1, 2  Sonraki