Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaSFAGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Şebo ya Kırgınım ....!

3 posters
YazarMesaj
secand

secand

Lakap : secand

Şebo ya Kırgınım ....! Empty
MesajKonu: Şebo ya Kırgınım ....!   Şebo ya Kırgınım ....! Icon_minitimePaz Ağus. 03 2008, 20:28

Aranızda Şebo dan Bring Me To Life dinleyenler ve keşke dinlemeseydim diyenler vardır üzüntüden kahrolarak tıpkı benim gibi... Youtube da ''İşte Şebnem Ferah'ın gerçek sesi bu.''deyip de polemik oluşturmaya çalışanlar,gerçekten tanımayıp boş yaygara yapanlar var...Bu yüzden ben Şebo'dan bu şarkıyı yeniden yorumlayıp o gafillerin çenesini kapatmasını kendisinden hayranlarına borç kabul ediyorum... Nasıl böyle yorumlamış hala inanamıyorum ama bir söylentiye göre o gün Şebo'm sarhoşmuş biraz...
Seboistt

Seboistt

Lakap : Seboistt

MesajKonu: Geri: Şebo ya Kırgınım ....!   Şebo ya Kırgınım ....! Icon_minitimePaz Ağus. 03 2008, 21:18

aynı sitem bende de var..
ŞeBoİsT

ŞeBoİsT

Lakap : Şeboist

MesajKonu: Geri: Şebo ya Kırgınım ....!   Şebo ya Kırgınım ....! Icon_minitimeÇarş. Ağus. 06 2008, 23:15

Söylenenleri önemsesek şimdi bunları yazamıyo olabilirdik bence kıskananlar çatlasın diyorum başka bişey diyemiyorum

Şebo ya Kırgınım ....!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-