Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaSFAGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Anemi

2 posters
YazarMesaj
secand

secand

Lakap : secand

Anemi Empty
MesajKonu: Anemi   Anemi Icon_minitimePerş. Ağus. 07 2008, 14:36

Anemi, 1996 yılının ekim ayında Buca Anadolu Lisesi'nde lise grubu olarak kuruldu. İlk yıllarında bir çok lise konserleri, üniversite şenlikleri ve festivallerde yeraldı. İlk demo çalışmaları olan Polifarma'yı 98 yılında stüdyo Negatif'de kaydetti. Hemen ardından ikinci demo kaydı Mülteci'yi yayınladı.

2002 yılından itibaren bar performansına ağırlık vermeye başlayan anemi, şu ana kadar 100 civarında konser, üniversite şenliği, festival, party gibi organizasyonlara katıldı.

Anemi grubu geçirdiği eleman değişikliklerinden sonra vokalde Orbay Sakarya, elektro gitar ve vokalde Yankı Sivrikoz, bas gitarda Soner Sufi Kırgız, davulda Mehmet Unayağyol ile yoluna devam etmektedir.

Şu anda albüm çalışmalarına hız veren anemi, bar programlarına da devam etmektedir.
secand

secand

Lakap : secand

Anemi Empty
MesajKonu: Geri: Anemi   Anemi Icon_minitimePerş. Ağus. 07 2008, 14:43

Aykırı bazı şarkıları olsa da soundları çok güzel bence.Bana Duman'ı anımsatıyorlar!...
Amy
Site Yönetimi
Amy

Anemi Empty
MesajKonu: Geri: Anemi   Anemi Icon_minitimePerş. Ağus. 07 2008, 15:09

Evet ben de bir ara bağımlısı olmuştum , baya dinliyordum .... Güzel parçaları var gerçekten.. Wink
http://www.sebnemferah.ailesiyiz.biz

Anemi
1 sayfadaki 1 sayfası