| Üniversiteli Şeboistler Buraya ...! | |
|
+6Volvox by''HepTek'' psykhe botan secand özgür 10 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
özgür Referans Üye
| Konu: Üniversiteli Şeboistler Buraya ...! Cuma Ağus. 15 2008, 13:32 | |
| Evet arkadaşlar , üniversiteli olan , üniversite sınavına hazırlanan , üniversite mezunu olan kısacası yolu herhangi bir üniversiteden geçmiş / geçecek olan herkesi bekliyoruz , görüşlerimizi , tecrübelerimizi ve okuduğumuz okullar hakkında bilgileri bu başlıkta paylaşalım Eminim yararlı paylaşımlar olacaktır...
En son özgür tarafından Cuma Ağus. 15 2008, 13:55 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
secand
Mesaj Sayısı : 217 Yaş : 34 Nerden : DİYARBAKIR Lakap : secand Kayıt tarihi : 13/07/08
| Konu: Geri: Üniversiteli Şeboistler Buraya ...! Cuma Ağus. 15 2008, 13:40 | |
| Arkadaşlar bugün itibariyle ben de üniversiteliyim ve henüz tecrübelerimi paylaşacak konumda değilim ama bana tavsiyeleriniz olursa sevinirim=)=) | |
|
| |
özgür Referans Üye
| Konu: Geri: Üniversiteli Şeboistler Buraya ...! Cuma Ağus. 15 2008, 13:52 | |
| (İstanbul Üniversitesi / Siyasal Bilgiler Fakültesi / Uluslararası İlişkiler 1. sınıf ) 1. sınıf olmama bakarak yeni girdiğimi zannadebilirsiniz üniye , fakat bu benim 2. yılım olacak , bir sene ingilizce hazırlık okuduk malesef Yeni üniversitelilere tavsiyeme gelince , hemen ilk sene üniversite havası beklememelerini öneriyorum zira hayal kırıklığına uğranabilir...Bunu neden söylüyorum peki , sebep şu ; birçok üniversite artık yabancı dile çok önem veriyor ve bu yüzden öğrencilerine ilk yıl aynı lisedeki gibi ( hatta ortam liseyi çoğu zaman andırıyor ) hazırlık eğitimi veriyor ...Bu üniversite yılı gibi görünen ve bana göre çok sıkıcı olan seneyi kazasız belasız atlatmak çok önemli çünkü hazrılık sınıfında kalmanın telafisi olmuyor ve bu üniversiteden atılmaya kadar gidebiliyor ( en azından bizim okulda öyle ) ...Hazırlığı en güzel şekilde bitirip 1. sınıf olduktan sonra üniversite kokusu yavaş yavaş gelmeye başlıyor , şimdiden kolay gelsin arkadaşlar.... | |
|
| |
botan Mod
Mesaj Sayısı : 637 Yaş : 34 Nerden : sakarya Lakap : merinos (: Kayıt tarihi : 08/07/08
| |
| |
psykhe Mod
Mesaj Sayısı : 643 Yaş : 35 Nerden : ankara Lakap : delimanyak :D , çıtırbaks :D Kayıt tarihi : 04/08/08
| Konu: Geri: Üniversiteli Şeboistler Buraya ...! Cuma Ağus. 15 2008, 23:40 | |
| (Gazi Üniversitesi / iktisadi ve idari bilimler fakültesi /ekonometri 1. sınıf ) - özgür demiş ki:
- 1. sınıf olmama bakarak yeni girdiğimi zannadebilirsiniz üniye , fakat bu benim 2. yılım olacak , bir sene ingilizce hazırlık okuduk malesef
tekrar etmeme gerek yok sanırım ben bu sene gayet menundum.. üni havasına girmiş gibiydik ama o bizim hazırlığın (ya da benim şansımdan ) rahat olmasından kaynaklanıyor.. bide kampüs gölbaşındaydı. girmediğim derselere imza atabildiğim için (her hoca saf olmuyo tabi =)) ) girmediğimiz dersler göle bile gidiyorduk.. bizde hazırlığı şeçme sorununda yok eğer veremessen yaz okulu var orda da sınav yapıyorlar onu da geçemezsen ya da gitmessen muafiyet sınavı var onuda geçemesen alttan derin oluyor ama bu mimarlık mühendislik öğrencileri için geçerli değil onlar geçemezlerse tekrar okuyor.. bu sene daha güzel ve daha zor olucak nese Allah yardımcımız ve yardımcınız olsun | |
|
| |
by''HepTek''
Mesaj Sayısı : 74 Yaş : 35 Nerden : İst./ kartal Lakap : NuMaN Kayıt tarihi : 28/07/08
| Konu: Geri: Üniversiteli Şeboistler Buraya ...! C.tesi Ağus. 16 2008, 21:39 | |
| bende celal bayar italat ihracat kazandım... Şebomuz oraya gelir inş... gerçi farketmez.. o gelmezse biz istanbula geliriz.. :D:D | |
|
| |
özgür Referans Üye
| Konu: Geri: Üniversiteli Şeboistler Buraya ...! C.tesi Ağus. 16 2008, 21:42 | |
| Hayırlı olsun arkadaşlar... | |
|
| |
Volvox Yönetici
Mesaj Sayısı : 419 Yaş : 34 Nerden : gezgin =) Lakap : çirkin ördek yavrusu Kayıt tarihi : 15/07/08
| |
| |
N0Sman
Mesaj Sayısı : 130 Yaş : 34 Nerden : İstanbuL Kayıt tarihi : 16/07/08
| Konu: Geri: Üniversiteli Şeboistler Buraya ...! C.tesi Ağus. 16 2008, 21:44 | |
| artık bende marmara ünideyim =)) | |
|
| |
yaprak Yönetici
Mesaj Sayısı : 142 Yaş : 38 Nerden : Adana Lakap : vampirella,tatsız tutsuz diyet ürün :) kuzzu, kırmızı capon Kayıt tarihi : 08/07/08
| |
| |
Volvox Yönetici
Mesaj Sayısı : 419 Yaş : 34 Nerden : gezgin =) Lakap : çirkin ördek yavrusu Kayıt tarihi : 15/07/08
| Konu: Geri: Üniversiteli Şeboistler Buraya ...! C.tesi Ağus. 16 2008, 21:47 | |
| Yok ablacım ya çok dışarda var herkes giricek dediler ama değişen birşey yok | |
|
| |
özgür Referans Üye
| Konu: Geri: Üniversiteli Şeboistler Buraya ...! C.tesi Ağus. 16 2008, 21:49 | |
| Benim de tüm arkadaşlarım yerleşmiş nerdeyse , bilmiyorum ÖSYM tarihinde değişik bir yıl oldu sanırım bu yıl... | |
|
| |
yaprak Yönetici
Mesaj Sayısı : 142 Yaş : 38 Nerden : Adana Lakap : vampirella,tatsız tutsuz diyet ürün :) kuzzu, kırmızı capon Kayıt tarihi : 08/07/08
| |
| |
secand
Mesaj Sayısı : 217 Yaş : 34 Nerden : DİYARBAKIR Lakap : secand Kayıt tarihi : 13/07/08
| Konu: Geri: Üniversiteli Şeboistler Buraya ...! C.tesi Ağus. 16 2008, 22:47 | |
| Benim aklıma gelen 42 dersane ve okul arkadaşımdan sadece 3 ü bu yıl yerleşmedi...Ancak kazanan öğrenciler zaten üst sıralarda yer aldılar dolayısıyla kontenjan artışlarının etkilerini görmek için alt sıralardaki öğrencilerin istatistiklerine bakmak gerek sanırım...Kazanan arkadaşları bir kez daha tebrik ediyorum... | |
|
| |
Amy Site Yönetimi
| Konu: Geri: Üniversiteli Şeboistler Buraya ...! C.tesi Ağus. 16 2008, 22:49 | |
| Tebrik ediyorum tüm kazananları , yolunuz / yolumuz açık olsun arkadaşlar.... | |
|
| |
psykhe Mod
Mesaj Sayısı : 643 Yaş : 35 Nerden : ankara Lakap : delimanyak :D , çıtırbaks :D Kayıt tarihi : 04/08/08
| Konu: Geri: Üniversiteli Şeboistler Buraya ...! Ptsi Ağus. 18 2008, 23:55 | |
| tebrikler arkadaşlar =)) benim arkadaşlarım yarı yarıya :s puanı iyi olup giremeyenler de var puanı kötü olup girenler de var gerçekten garip | |
|
| |
by''HepTek''
Mesaj Sayısı : 74 Yaş : 35 Nerden : İst./ kartal Lakap : NuMaN Kayıt tarihi : 28/07/08
| Konu: Geri: Üniversiteli Şeboistler Buraya ...! Salı Ağus. 19 2008, 23:33 | |
| yaa benim de çevremdekiler kazanamamış hiçç.. millet perişann... | |
|
| |
N0Sman
| Konu: Geri: Üniversiteli Şeboistler Buraya ...! Ptsi Ağus. 25 2008, 21:43 | |
| ben de marmara programlamadayım artık var mı marmara ? | |
|
| |
botan Mod
Mesaj Sayısı : 637 Yaş : 34 Nerden : sakarya Lakap : merinos (: Kayıt tarihi : 08/07/08
| |
| |
N0Sman
| Konu: Geri: Üniversiteli Şeboistler Buraya ...! Perş. Eyl. 18 2008, 01:23 | |
| bu üniversite insanları çok degiştiriyor bence herkes kendi olmalı .. | |
|
| |
psykhe Mod
| Konu: Geri: Üniversiteli Şeboistler Buraya ...! C.tesi Eyl. 20 2008, 10:47 | |
| bencede.. değişicek bi ortamım olmadı şu ana kadar olsada değişmem zaten.. insan neyse o'dur.. | |
|
| |
yaprak Yönetici
| Konu: Geri: Üniversiteli Şeboistler Buraya ...! C.tesi Eyl. 20 2008, 13:24 | |
| - N0Sman demiş ki:
- bu üniversite insanları çok degiştiriyor bence herkes kendi olmalı ..
malesef doğru, bir arkadaşımda bu değişimi gördüm ve çok üzülüyorum durumuna | |
|
| |
rh(negatif)
| Konu: Geri: Üniversiteli Şeboistler Buraya ...! Salı Eyl. 30 2008, 14:22 | |
| öncelikle üni .yi kazanana tüm arkadasları tebrik ediyorum=)) bende girdim bu yıl sınava ancak pek fazla çaba göstermediğimden haliyle kazanamadım..çok şanslı bi yıl deniliyordu ki muhtemelen öleydi de..bu yıl üni. yi kazanamayan gercekten cok az kişi var..ve mezun olarak tekrar sınava hazırlanan da cok az kişi var..yani daha şanslı bir yıl oldu=)) tabi bu şansı iyi kullanabilene..aklım başıma geç geldi ama geldi..artık çok çalışmanın adı ineklemekse evt bir yıl ineklicem..bakalım zaman ne göstericek..
lise son sınıfa giden arkadaslarıma cıvıtmadan çalışmalarını öneriyorum..hakikaten avantajlı bir yıl olucak..benim yaptığımı siz yapmayın:( yok okul vardı olmuyor hem okul hem dershane aynı anda gitmiyor demeyin sakın..biraz sabır gösterip çalışın..mutlaka sonra gülen siz olucaksınız..çok konuştum sanırım daha fazla uzatmayayım..
umarım tüm sebofan üyeleri istediği bir üni. yi kazanır ve dilediği üni. hayatını yaşar.. | |
|
| |
| Üniversiteli Şeboistler Buraya ...! | |
|