Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaSFAGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Avrupa Yakası 24 Eylülde Yeniden Başlıyor...

4 posters
YazarMesaj
özgür
Referans Üye
özgür

Avrupa Yakası 24 Eylülde Yeniden Başlıyor... Empty
MesajKonu: Avrupa Yakası 24 Eylülde Yeniden Başlıyor...   Avrupa Yakası 24 Eylülde Yeniden Başlıyor... Icon_minitimeCuma Eyl. 12 2008, 10:48

Avrupa Yakası 24 Eylülde Yeniden Başlıyor... Avrupa_yakasi_800_4

ATV de yayınlanan ve büyük bir izlenme oranına sahip olan başarılı dizi Avrupa Yakası 24 Eylülde yeniden start alıyor.Dizinin başarılı senaristi Gülse Birsel Vatan gazetesine verdiği röportajda dizinin yeni sezonda da güldürmeye devam edeceğinin sinyallerini verdi.Diziyi 200. bölümde yani 2009 Haziran ayında bitirmeyi planladığını söyleyen Birsel , bu sezon diziden bir çok önemli ismin ayrıldığını fakat bunun dizideki gülme efektini azaltmayacağını belirtti.Bu sezonki en önemli ayrılığa gelince , dizideki ismiyle İffet in ( Hümeyra ) diziden ayrıldığı biliniyordu , bu ayrılış filme , İffet ile Tahsin in Ayvalık taki yazlıkta hayatlarının kavgasını yapması ve bunun sonucunda İffet in bir daha dönmemek üzere Bursa ya ablasının yanına taşınması olarak yansıtılmış.

Anlaşılan bizi yeni sezonda da ilginç bir Avrupa Yakası bekliyor olacak , bekleyip göreceğiz...Wink

En son özgür tarafından Cuma Eyl. 12 2008, 20:27 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
http://sebofan.com
psykhe
Mod
Mod
psykhe

Lakap : delimanyak :D , çıtırbaks :D

MesajKonu: Geri: Avrupa Yakası 24 Eylülde Yeniden Başlıyor...   Avrupa Yakası 24 Eylülde Yeniden Başlıyor... Icon_minitimeCuma Eyl. 12 2008, 20:06

ben ata demirer in dönüceğini duymuştum!.. zaten ata nın filmden ayrılmaının sebebi hümeyra ydı..
bir an önce başlaması umuduyla.. Very Happy
özgür
Referans Üye
özgür

MesajKonu: Geri: Avrupa Yakası 24 Eylülde Yeniden Başlıyor...   Avrupa Yakası 24 Eylülde Yeniden Başlıyor... Icon_minitimeCuma Eyl. 12 2008, 20:24

Evt ben de sabırsızlıkla bekliyorum , yalnız Tolga Çevik de ayrılmış ben ona üzüldüm ama Gülse Birsel in kalitesinden şüphe etmemem beni bu konuda biraz olsun rahatlatıyor.
psykhe
Mod
Mod
psykhe

Lakap : delimanyak :D , çıtırbaks :D

MesajKonu: Geri: Avrupa Yakası 24 Eylülde Yeniden Başlıyor...   Avrupa Yakası 24 Eylülde Yeniden Başlıyor... Icon_minitimeCuma Eyl. 12 2008, 20:48

yaa:s ben yeni duydum :s çokkötü olmuş yaa ayrılması :s ama gülse birsel çok zeki bence onun da yerini doldurmuştur..
botan
Mod
Mod
botan

Lakap : merinos (:

MesajKonu: Geri: Avrupa Yakası 24 Eylülde Yeniden Başlıyor...   Avrupa Yakası 24 Eylülde Yeniden Başlıyor... Icon_minitimeC.tesi Eyl. 13 2008, 09:01

Her şekilde güldürüceğine inandığım bir dizi,ama dizideki adıyla "sacit"in ayrılmasından pek memnun olduğum söylenemez.Tabiiki Ata Demirer gelirse çok çok iyi olur : )
http://www.sebofan.com
özgür
Referans Üye
özgür

MesajKonu: Geri: Avrupa Yakası 24 Eylülde Yeniden Başlıyor...   Avrupa Yakası 24 Eylülde Yeniden Başlıyor... Icon_minitimeÇarş. Eyl. 24 2008, 20:54

Beklenen gün geldi ve Avrupa Yakası başladı. Şu anda bunları yazarken aynı zamanda diziyi izliyorum da , baya özlemişim ya Very Happy İlk gözlemlerim yine bizi eğlenceli ve hareketli bir Avrupa Yakasının beklediği yönünde. Ata Demirer in yeniden diziye katılması baya hareketlendirmiş diziyi , ayrıca Burhan öncesi ve Burhan sonrası dönemin birleşimi gibi birşey olduğundan ilk başlarda insana çok farklı geliyor , Aslı - Volkan atışmaları kaldığı yerden devam ediyor , dizideki gülme unsurları artmış gibi. Yeni sezon tüm Avrupa Yakacılara hayırlı olsun Very Happy
seboistmerwe
Referans Üye
seboistmerwe

MesajKonu: Geri: Avrupa Yakası 24 Eylülde Yeniden Başlıyor...   Avrupa Yakası 24 Eylülde Yeniden Başlıyor... Icon_minitimePerş. Eyl. 25 2008, 16:49

Açıkçası Hümeyra'nın çıkmasına çok üzülmüştüm .ama Bu dizi Ne yapıp edip izlettirio kendini. Belli ki bu bölümler Daha komik olcak...

Avrupa Yakası 24 Eylülde Yeniden Başlıyor...
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-