Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaSFAGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Öztürk

5 posters
YazarMesaj
Amy
Site Yönetimi
Amy

Öztürk Empty
MesajKonu: Öztürk   Öztürk Icon_minitimeSalı Tem. 08 2008, 20:03

Müzik kariyerine lise yıllarında kurduğu Sigara (1995) adlı müzik grubuyla başladı. Daha sonraları Abflex ve Kronik gruplarıyla çalışmalarına devam etti. Bunları, 1997 yılında Erol Köse prodüksiyondan Ali Oytam'ın prodüktörlüğü ile çıkardığı ilk solo albümü Güneş Sensiz Doğacak izledi. Bu albümünden "Kaç Gel" adlı parçasına klip çekti. Albümünün konserlerine devam ederken bir taraftan da Vasiyet albümünün çalışmalarına başladı ve Deniz Yılmaz ile beste çalışmaları yaptı. Birlikte yaptıkları çalışmalardan "Dağlar Dayanmaz" adlı şarkı Demir Demirkan'ın ilk albümünde, "Dön Bana" adlı şarkı da Asrın Tuncer'in albümünde yer aldı. 2002 yılında Deniz Yılmaz'ın prodüktörlüğünü yaptığı Vasiyet albümü piyasaya çıktı. Bu albümden "Yalnızım", "Vasiyet" ve "Düşman" parçalarına klip çekildi. Vasiyet 'in konser turlarının yanısıra Hücum Kedi adlı cover grubunun bünyesinde bar programlarında yer aldı. Yapımcılığını a&f'nin, prodüktörlüğünü Gökalp Ergen'in üstlendiği on bir parçalık üçüncü stüdyo albümü Öztürk'ün çalışmalarına 2005 yılında başladı. Grubu (Can Alper, Özcan Karanfil, Koray Erkan ve Can Güngör) ile yaptığı yaklaşık beş aylık bir kayıt sürecinden sonra 2007 yılında Öztürk piyasaya çıktı. Özlem Tekin, Mustafa Kemal Öztürk (Badem) ve Gökalp Ergen gibi konuk sanatçıların da yer aldığı albümden "Aldırma" adlı parçaya klip çekildi.
http://www.sebnemferah.ailesiyiz.biz
Volvox
Yönetici
Yönetici
Volvox

Lakap : çirkin ördek yavrusu

Öztürk Empty
MesajKonu: Geri: Öztürk   Öztürk Icon_minitimeÇarş. Tem. 16 2008, 11:17

Öztürk abimiz pek tanınmaz ya o kadar popüler değil okuduğum kadarıyla o kaçmış hep popülerlikten Very Happy

vasiyet,ruhumu sattım ben,kaç gel ve ben uyurken şarkılarını dinlemenizi tavsiye edebilirim=)
secand

secand

Lakap : secand

Öztürk Empty
MesajKonu: Geri: Öztürk   Öztürk Icon_minitimeC.tesi Ağus. 16 2008, 00:49

Popülerlikten kaçmış ama hiç tanınmayacak kadar uzak durmuş demek ki piyasadan biraz daha tanıtmalı kendini bence kitlelere ulaşmak istiyorsa...Yalnızım müthişşş...
-aLeyNa-
Mod
Mod
-aLeyNa-

Öztürk Empty
MesajKonu: Geri: Öztürk   Öztürk Icon_minitimeC.tesi Eyl. 13 2008, 15:18

özlem tekinle yaptığı düeti çok beğendim ben.. ben uyurken .. Rolling Eyes
özgür
Referans Üye
özgür

Öztürk Empty
MesajKonu: Geri: Öztürk   Öztürk Icon_minitimeC.tesi Eyl. 13 2008, 17:31

Kaç Gel , Vasiyet ve Ben Uyurken şarkıları çok güzel....
http://sebofan.com

Öztürk
1 sayfadaki 1 sayfası