Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaSFAGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Söz Müzik Teoman

4 posters
YazarMesaj
Amy
Site Yönetimi
Amy

Söz Müzik Teoman Empty
MesajKonu: Söz Müzik Teoman   Söz Müzik Teoman Icon_minitimeÇarş. Tem. 09 2008, 12:45

Teoman'ın uzun süredir beklenen,Şebnem Ferah'ında kendisine eşlik etmesinin planlandığı fakat işlerin pekte istenildiği gibi gitmediği albüm "söz-müzik Teoman" ismiyle 5 Şubat 2008 tarihinde raflarda ki yerini aldı.
Teoman ilk klipini Güney Afrika”da “RAPSODİ İSTANBUL” ADLI şarkısına çekti.

Albümde en fazla dikkat çeken yorumcu ise daha önce Müslüm Gürses”in seslendirdiği “PARAMPARÇA” adlı şarkıyı seslendiren Sezen Aksu.

Teoman albümle ve oluşum süreci ilgili yaptığı açıklamada şu ilginç ifadeleri kullandı;

Şarkılarını hiç kimseyle paylaşmayı sevmeyen Teoman, Sezen Aksu’dan Yavuz Bingöl’e, Hayko Cepkin’den Candan Erçetin’e Yalın'a kadar 33 sanatçının Teoman şarkılarını seslendirdiği yeni albümü 'Söz Müzik Teoman'. Çalışmalarını gizlilik içinde yürüten Teoman, yeni albümüyle ilgili olarak ''İlk başta proje böyle değildi. Plak şirketi ''eski düetlerini başka müzisyenlerle tekrar yapalım'' dedi, benim de işime geldi. Birkaç tane daha düet yazarım, sonra da albümü çıkartırız, diye düşündüm. Hatta bir tane de yeni parça yaptım. Eski parçaları kimlerle yorumlarım diye düşünürken şöyle bir problem ortaya çıktı. Bu çalışmayı sadece kadın müzisyenlerle yapmak istemiyorduk. Aşk şarkılarını erkeklerle birlikte söylemem ise garip durdu. ''Bari bazılarını siz tek başınıza söyleyin'' derken olay karıştı, mesela Nil Karaibrahimgil, İstanbul’da Sonbahar'ı tek başına söylüyor. Yaşar da, Rüzgar Gibi'yi tek başına yorumladı. Kimisinde varım, kimisinde ise küçücük bir imza olsun, diye bir cümlecik söyledim. Mesela Kreş’in parçasında öyle yaptım, Emre Aydın’ınkinde de. Aylin Aslım, Erol Büyükburç da tek başına söylüyor. Ben örneğin Pamela Spence’le düet yapıyorum.Düetten birazcık çıkalım derken birdenbire, tek CD’lik bir albüm olacakken çift CD’lik bir albüme geçti.''

Söz Müzik Teoman Teomanres13em9wx8
http://www.sebnemferah.ailesiyiz.biz
gizmoist

gizmoist

Söz Müzik Teoman Empty
MesajKonu: Geri: Söz Müzik Teoman   Söz Müzik Teoman Icon_minitimeÇarş. Tem. 09 2008, 18:13

ŞEbo'da 2.sinde söyleyecekmiş şarkıyı. Çünkü şey demişti Teoman söylemiş ŞEbo'da çok yorgun olduğu için ilkine değilde ikincisine katılmak istemiş.
aldacı

aldacı

Lakap : bekım

Söz Müzik Teoman Empty
MesajKonu: Geri: Söz Müzik Teoman   Söz Müzik Teoman Icon_minitimeC.tesi Tem. 12 2008, 20:00

Albümün tamamını dinleyemedim maalesef henüz.Fakat Hayko Cepkin,Kreş,Rashit,Emre Aydın ve İrem Candaş'ın yorumladıkları parçaları beğendim.Yanı sıra Sezen Aksu,Yavuz Bingöl,Yalın gibi rock söylemeyen kişilerin söyledikleri şarkılar bana biraz soğuk geldi,yakışmamış gibi.Konuştuğum arkadaşlarım da rockçıların yorumladıkları parçaların nerdeyse orjinalinden daha güzel olduğu,diğerlerinin hoş olmadığı kanısındalar.
dmLaa_

dmLaa_

Söz Müzik Teoman Empty
MesajKonu: Geri: Söz Müzik Teoman   Söz Müzik Teoman Icon_minitimeC.tesi Tem. 26 2008, 18:20

Sezen Aksu'nun yorumunu ben de hiç beğenmedim...

Söz Müzik Teoman
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Teoman