| Şebnem Ferah ve Eurovision | |
|
+9psykhe emre_1907 gizmoist özgür D_Leh yaprak ShíTaßèrG ŞeBoİsT Amy 13 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Amy Site Yönetimi
| Konu: Şebnem Ferah ve Eurovision Çarş. Tem. 09 2008, 12:57 | |
| Evet arkadaşlar 2009 Eurovisionda Şebnem Ferah Türkiye adına yarışsa nasıl olur sizce | |
|
| |
ŞeBoİsT
Mesaj Sayısı : 31 Yaş : 35 Nerden : Kayseri Lakap : Şeboist Kayıt tarihi : 08/07/08
| Konu: Geri: Şebnem Ferah ve Eurovision Çarş. Tem. 09 2008, 13:50 | |
| eurovision sadece ses ve yetenek yani sanatsal yönden değerlendirilse tamam ama milletler arası dengelerle değerlendiriliyor bundan dolayı bence türkiyeden kimse katılmasın bi tepki olarak. şebo katılsada bence ii şeyler yapar insanlar neyin ne olduğunu anlarlar ama bi yandanda şebomun büyüsünü bozacaklar o fazla göz önünde olmak istemeyen biri bence bu yüzden katılmayablir benim görüşüm bu | |
|
| |
ShíTaßèrG
| Konu: Geri: Şebnem Ferah ve Eurovision Çarş. Tem. 09 2008, 13:58 | |
| - ŞeBoİsT demiş ki:
- eurovision sadece ses ve yetenek yani sanatsal yönden değerlendirilse tamam ama milletler arası dengelerle değerlendiriliyor bundan dolayı bence türkiyeden kimse katılmasın bi tepki olarak. şebo katılsada bence ii şeyler yapar insanlar neyin ne olduğunu anlarlar ama bi yandanda şebomun büyüsünü bozacaklar o fazla göz önünde olmak istemeyen biri bence bu yüzden katılmayablir benim görüşüm bu
kesinlikle katılıyorum.Ama tabiki Ş.Ferah katılsa iyi olur. | |
|
| |
yaprak Yönetici
Mesaj Sayısı : 142 Yaş : 38 Nerden : Adana Lakap : vampirella,tatsız tutsuz diyet ürün :) kuzzu, kırmızı capon Kayıt tarihi : 08/07/08
| Konu: Geri: Şebnem Ferah ve Eurovision Çarş. Tem. 09 2008, 21:56 | |
| oylamalar müzik, performans ve yeteneğe göre verilmediği için ben katılmasını istemiyorum | |
|
| |
D_Leh
| Konu: Eurovision Çarş. Tem. 09 2008, 23:09 | |
| evt tam olarak performanslar değerlendirilmiyor.. KOmşu ülkeler birbirlerini desteklemekten vazgeçmiyorlar. Ama Sertap Erener o zinciri kırdı bence. Yaptığı müziğiyle sesiyle 1. liği kazandırdı bizlere. Şebnem Ferah gerçekten göze ve kulağa hitap etmekte profosyonel birisi. Tabiki yarışmaya katıldığını düşündüğümüzde hakkını tam olarak alma olasılığıda çok yüksek deil. Fakat bi şebocu olarak ben inanmıyorum ki onun sesinin ve şarkısının değerini bi kişi bile anlamasın.. Hayran kalacaklarını düşünüyorum... İyi olurdu katılsaydı.. Hayırlısı olsun tabi genede ) | |
|
| |
Amy Site Yönetimi
| Konu: Geri: Şebnem Ferah ve Eurovision Çarş. Tem. 09 2008, 23:10 | |
| - D_Leh demiş ki:
- evt tam olarak performanslar değerlendirilmiyor.. KOmşu ülkeler birbirlerini desteklemekten vazgeçmiyorlar. Ama Sertap Erener o zinciri kırdı bence. Yaptığı müziğiyle sesiyle 1. liği kazandırdı bizlere. Şebnem Ferah gerçekten göze ve kulağa hitap etmekte profosyonel birisi. Tabiki yarışmaya katıldığını düşündüğümüzde hakkını tam olarak alma olasılığıda çok yüksek deil. Fakat bi şebocu olarak ben inanmıyorum ki onun sesinin ve şarkısının değerini bi kişi bile anlamasın.. Hayran kalacaklarını düşünüyorum... İyi olurdu katılsaydı.. Hayırlısı olsun tabi genede )
daha iyi bir açıklama olamazdı , kesinlikle katılıyorum.... | |
|
| |
özgür Referans Üye
| Konu: Geri: Şebnem Ferah ve Eurovision Çarş. Tem. 09 2008, 23:23 | |
| Bu yarışma kurallarına göre yapılsa ve siyasi bir takım oyunların gölgesinde kalmasa Şebnem in kazacağından şüphem yok tabiki... fakat böyle sanatın ve müziğin yarışmadığı bir ortama katılmanın bence bir anlamı olmaz.... | |
|
| |
gizmoist
| Konu: Geri: Şebnem Ferah ve Eurovision Perş. Tem. 10 2008, 18:54 | |
| Benim diyebileceğim tek bir şey var "Dünya bu sesi duymadan ölmesin!" | |
|
| |
ŞeBoİsT
Mesaj Sayısı : 31 Yaş : 35 Nerden : Kayseri Lakap : Şeboist Kayıt tarihi : 08/07/08
| Konu: Geri: Şebnem Ferah ve Eurovision Perş. Tem. 10 2008, 21:42 | |
| | |
|
| |
özgür Referans Üye
| |
| |
ŞeBoİsT
| Konu: Geri: Şebnem Ferah ve Eurovision Perş. Tem. 10 2008, 21:58 | |
| | |
|
| |
Amy Site Yönetimi
| Konu: Geri: Şebnem Ferah ve Eurovision Cuma Tem. 11 2008, 00:08 | |
| | |
|
| |
emre_1907
Mesaj Sayısı : 125 Yaş : 35 Nerden : ŞAhın Durak Sokakları Kayıt tarihi : 08/07/08
| Konu: Geri: Şebnem Ferah ve Eurovision Cuma Tem. 11 2008, 16:31 | |
| Kesınlıkle katılmasını ısterım ama Eurovısıon şarkı yarışması artık şarkı yarışmasından sıyade sıyası bı yarış gıbı bıişe oldu herkes komşusuna verıo abuk subuk Ulkeler ŞArkı dıe tabır edılmıycek şarkılar ust sıralarda olabılıo bu yusden ıstemem | |
|
| |
özgür Referans Üye
| Konu: Geri: Şebnem Ferah ve Eurovision Çarş. Eyl. 03 2008, 17:52 | |
| Çok güzel olurdu , dünya da bu sesi duymuş olurdu ayrıca... | |
|
| |
psykhe Mod
Mesaj Sayısı : 643 Yaş : 35 Nerden : ankara Lakap : delimanyak :D , çıtırbaks :D Kayıt tarihi : 04/08/08
| Konu: Geri: Şebnem Ferah ve Eurovision Çarş. Eyl. 03 2008, 20:04 | |
| katılıyorum | |
|
| |
seboistmerwe Referans Üye
Mesaj Sayısı : 363 Yaş : 32 Nerden : istanbul Kayıt tarihi : 01/09/08
| Konu: Geri: Şebnem Ferah ve Eurovision Çarş. Eyl. 03 2008, 20:17 | |
| Bence Katılmamalı.Evet kesinlikle Dünya Kraliçemizin sesini duymalı ama Eurovision'la deil.çünkü bana göre biz Eurovision'u gereğinden fazla abartıorz.Ve kesinlikle orda müziğin galip geldiğine inanmıorm. | |
|
| |
Rammstein
Mesaj Sayısı : 13 Yaş : 38 Nerden : İstanbul Lakap : Quaresma Kayıt tarihi : 31/08/08
| Konu: Geri: Şebnem Ferah ve Eurovision Paz Eyl. 07 2008, 20:32 | |
| Ben katılmasının taraftarı değilim çünkü katılanların ne kalitede olduğunu görüyoruz,ayrıca şebnem ferah'ın adını duyurmaya ihtiyacı yok diye düşünüyorum,dünyada rock müzik sevenler ve biraz araştırmacı olanlar eminim şeboyla çoktan tanışmıştır
En son Rammstein tarafından Paz Eyl. 07 2008, 20:34 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
seboistmerwe Referans Üye
Mesaj Sayısı : 363 Yaş : 32 Nerden : istanbul Kayıt tarihi : 01/09/08
| Konu: Geri: Şebnem Ferah ve Eurovision Paz Eyl. 07 2008, 20:33 | |
| Çok doğru.bende aynı fikirdeyim. | |
|
| |
özgür Referans Üye
| Konu: Geri: Şebnem Ferah ve Eurovision Paz Eyl. 07 2008, 20:35 | |
| Valla artık ben de katılmaması taraftarıyım... | |
|
| |
psykhe Mod
Mesaj Sayısı : 643 Yaş : 35 Nerden : ankara Lakap : delimanyak :D , çıtırbaks :D Kayıt tarihi : 04/08/08
| Konu: Geri: Şebnem Ferah ve Eurovision Ptsi Eyl. 08 2008, 11:42 | |
| haklısınız ama bizimde birinciliğimiz var sonuçta.. hem sonuçta hep aynı sıralama olmuyor.. bence şebnem le birinciliğe tekrar adımızı yazdırabiliriz | |
|
| |
Volvox Yönetici
Mesaj Sayısı : 419 Yaş : 34 Nerden : gezgin =) Lakap : çirkin ördek yavrusu Kayıt tarihi : 15/07/08
| |
| |
şebokanmerve
Mesaj Sayısı : 28 Yaş : 34 Nerden : gebze Lakap : Mülteci Kayıt tarihi : 12/09/08
| Konu: Geri: Şebnem Ferah ve Eurovision Paz Eyl. 14 2008, 14:47 | |
| - yaprak demiş ki:
- oylamalar müzik, performans ve yeteneğe göre verilmediği için ben katılmasını istemiyorum
aynen katılıyorum bu bu yarısma daha çok siyasi meselelere dönüştü bence şebom katılmamalı... | |
|
| |
| Şebnem Ferah ve Eurovision | |
|