Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaSFAGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Şebnem Ferah ve Eurovision

+9
psykhe
emre_1907
gizmoist
özgür
D_Leh
yaprak
ShíTaßèrG
ŞeBoİsT
Amy
13 posters
YazarMesaj
Amy
Site Yönetimi
Amy

Şebnem Ferah ve Eurovision Empty
MesajKonu: Şebnem Ferah ve Eurovision   Şebnem Ferah ve Eurovision Icon_minitimeÇarş. Tem. 09 2008, 12:57

Evet arkadaşlar 2009 Eurovisionda Şebnem Ferah Türkiye adına yarışsa nasıl olur sizce Question
http://www.sebnemferah.ailesiyiz.biz
ŞeBoİsT

ŞeBoİsT

Lakap : Şeboist

MesajKonu: Geri: Şebnem Ferah ve Eurovision   Şebnem Ferah ve Eurovision Icon_minitimeÇarş. Tem. 09 2008, 13:50

eurovision sadece ses ve yetenek yani sanatsal yönden değerlendirilse tamam ama milletler arası dengelerle değerlendiriliyor bundan dolayı bence türkiyeden kimse katılmasın bi tepki olarak. şebo katılsada bence ii şeyler yapar insanlar neyin ne olduğunu anlarlar ama bi yandanda şebomun büyüsünü bozacaklar o fazla göz önünde olmak istemeyen biri bence bu yüzden katılmayablir benim görüşüm bu
ShíTaßèrG

ShíTaßèrG

MesajKonu: Geri: Şebnem Ferah ve Eurovision   Şebnem Ferah ve Eurovision Icon_minitimeÇarş. Tem. 09 2008, 13:58

ŞeBoİsT demiş ki:
eurovision sadece ses ve yetenek yani sanatsal yönden değerlendirilse tamam ama milletler arası dengelerle değerlendiriliyor bundan dolayı bence türkiyeden kimse katılmasın bi tepki olarak. şebo katılsada bence ii şeyler yapar insanlar neyin ne olduğunu anlarlar ama bi yandanda şebomun büyüsünü bozacaklar o fazla göz önünde olmak istemeyen biri bence bu yüzden katılmayablir benim görüşüm bu

kesinlikle katılıyorum.Ama tabiki Ş.Ferah katılsa iyi olur.
yaprak
Yönetici
Yönetici
yaprak

Lakap : vampirella,tatsız tutsuz diyet ürün :) kuzzu, kırmızı capon

MesajKonu: Geri: Şebnem Ferah ve Eurovision   Şebnem Ferah ve Eurovision Icon_minitimeÇarş. Tem. 09 2008, 21:56

oylamalar müzik, performans ve yeteneğe göre verilmediği için ben katılmasını istemiyorum
http://www.kucukkarabaliklar.com
D_Leh

D_Leh

MesajKonu: Eurovision   Şebnem Ferah ve Eurovision Icon_minitimeÇarş. Tem. 09 2008, 23:09

evt tam olarak performanslar değerlendirilmiyor.. KOmşu ülkeler birbirlerini desteklemekten vazgeçmiyorlar. Ama Sertap Erener o zinciri kırdı bence. Yaptığı müziğiyle sesiyle 1. liği kazandırdı bizlere. Şebnem Ferah gerçekten göze ve kulağa hitap etmekte profosyonel birisi. Tabiki yarışmaya katıldığını düşündüğümüzde hakkını tam olarak alma olasılığıda çok yüksek deil. Fakat bi şebocu olarak ben inanmıyorum ki onun sesinin ve şarkısının değerini bi kişi bile anlamasın.. Hayran kalacaklarını düşünüyorum... İyi olurdu katılsaydı.. Hayırlısı olsun tabi genede Smile)
Amy
Site Yönetimi
Amy

MesajKonu: Geri: Şebnem Ferah ve Eurovision   Şebnem Ferah ve Eurovision Icon_minitimeÇarş. Tem. 09 2008, 23:10

D_Leh demiş ki:
evt tam olarak performanslar değerlendirilmiyor.. KOmşu ülkeler birbirlerini desteklemekten vazgeçmiyorlar. Ama Sertap Erener o zinciri kırdı bence. Yaptığı müziğiyle sesiyle 1. liği kazandırdı bizlere. Şebnem Ferah gerçekten göze ve kulağa hitap etmekte profosyonel birisi. Tabiki yarışmaya katıldığını düşündüğümüzde hakkını tam olarak alma olasılığıda çok yüksek deil. Fakat bi şebocu olarak ben inanmıyorum ki onun sesinin ve şarkısının değerini bi kişi bile anlamasın.. Hayran kalacaklarını düşünüyorum... İyi olurdu katılsaydı.. Hayırlısı olsun tabi genede Smile)
daha iyi bir açıklama olamazdı , kesinlikle katılıyorum....
özgür
Referans Üye
özgür

MesajKonu: Geri: Şebnem Ferah ve Eurovision   Şebnem Ferah ve Eurovision Icon_minitimeÇarş. Tem. 09 2008, 23:23

Bu yarışma kurallarına göre yapılsa ve siyasi bir takım oyunların gölgesinde kalmasa Şebnem in kazacağından şüphem yok tabiki... fakat böyle sanatın ve müziğin yarışmadığı bir ortama katılmanın bence bir anlamı olmaz.... Wink
http://sebofan.com
gizmoist

gizmoist

MesajKonu: Geri: Şebnem Ferah ve Eurovision   Şebnem Ferah ve Eurovision Icon_minitimePerş. Tem. 10 2008, 18:54

Benim diyebileceğim tek bir şey var "Dünya bu sesi duymadan ölmesin!" Very Happy
ŞeBoİsT

ŞeBoİsT

MesajKonu: Geri: Şebnem Ferah ve Eurovision   Şebnem Ferah ve Eurovision Icon_minitimePerş. Tem. 10 2008, 21:42

gizmoist demiş ki:
Benim diyebileceğim tek bir şey var "Dünya bu sesi duymadan ölmesin!" Very Happy

kesinlikle katılıyorum SmileSmileSmileSmile
özgür
Referans Üye
özgür

MesajKonu: Geri: Şebnem Ferah ve Eurovision   Şebnem Ferah ve Eurovision Icon_minitimePerş. Tem. 10 2008, 21:57

gizmoist demiş ki:
bence o zevk bize kalsın , şanslı insanlar grubunda yer alalım Very Happy
ŞeBoİsT

ŞeBoİsT

MesajKonu: Geri: Şebnem Ferah ve Eurovision   Şebnem Ferah ve Eurovision Icon_minitimePerş. Tem. 10 2008, 21:58

özgür demiş ki:
gizmoist demiş ki:

sanada katılırım ama farkımızı fark etmeleride lazım sanırım SmileSmileSmile
Amy
Site Yönetimi
Amy

MesajKonu: Geri: Şebnem Ferah ve Eurovision   Şebnem Ferah ve Eurovision Icon_minitimeCuma Tem. 11 2008, 00:08

ŞeBoİsT demiş ki:
özgür demiş ki:
gizmoist demiş ki:

sanada katılırım ama farkımızı fark etmeleride lazım sanırım SmileSmileSmile
kesinlikle ....
emre_1907

emre_1907

MesajKonu: Geri: Şebnem Ferah ve Eurovision   Şebnem Ferah ve Eurovision Icon_minitimeCuma Tem. 11 2008, 16:31

Kesınlıkle katılmasını ısterım ama Eurovısıon şarkı yarışması artık şarkı yarışmasından sıyade sıyası bı yarış gıbı bıişe oldu herkes komşusuna verıo abuk subuk Ulkeler ŞArkı dıe tabır edılmıycek şarkılar ust sıralarda olabılıo bu yusden ıstemem
http://www.sebnemferah.ailesiyiz.biz/
özgür
Referans Üye
özgür

MesajKonu: Geri: Şebnem Ferah ve Eurovision   Şebnem Ferah ve Eurovision Icon_minitimeÇarş. Eyl. 03 2008, 17:52

Çok güzel olurdu , dünya da bu sesi duymuş olurdu ayrıca...Wink
psykhe
Mod
Mod
psykhe

Lakap : delimanyak :D , çıtırbaks :D

MesajKonu: Geri: Şebnem Ferah ve Eurovision   Şebnem Ferah ve Eurovision Icon_minitimeÇarş. Eyl. 03 2008, 20:04

katılıyorum Smile
seboistmerwe
Referans Üye
seboistmerwe

MesajKonu: Geri: Şebnem Ferah ve Eurovision   Şebnem Ferah ve Eurovision Icon_minitimeÇarş. Eyl. 03 2008, 20:17

Bence Katılmamalı.Evet kesinlikle Dünya Kraliçemizin sesini duymalı ama Eurovision'la deil.çünkü bana göre biz Eurovision'u gereğinden fazla abartıorz.Ve kesinlikle orda müziğin galip geldiğine inanmıorm.
Rammstein

Rammstein

Lakap : Quaresma

MesajKonu: Geri: Şebnem Ferah ve Eurovision   Şebnem Ferah ve Eurovision Icon_minitimePaz Eyl. 07 2008, 20:32

Ben katılmasının taraftarı değilim çünkü katılanların ne kalitede olduğunu görüyoruz,ayrıca şebnem ferah'ın adını duyurmaya ihtiyacı yok diye düşünüyorum,dünyada rock müzik sevenler ve biraz araştırmacı olanlar eminim şeboyla çoktan tanışmıştır Wink

En son Rammstein tarafından Paz Eyl. 07 2008, 20:34 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
seboistmerwe
Referans Üye
seboistmerwe

MesajKonu: Geri: Şebnem Ferah ve Eurovision   Şebnem Ferah ve Eurovision Icon_minitimePaz Eyl. 07 2008, 20:33

Çok doğru.bende aynı fikirdeyim.
özgür
Referans Üye
özgür

MesajKonu: Geri: Şebnem Ferah ve Eurovision   Şebnem Ferah ve Eurovision Icon_minitimePaz Eyl. 07 2008, 20:35

Valla artık ben de katılmaması taraftarıyım...Wink
psykhe
Mod
Mod
psykhe

Lakap : delimanyak :D , çıtırbaks :D

MesajKonu: Geri: Şebnem Ferah ve Eurovision   Şebnem Ferah ve Eurovision Icon_minitimePtsi Eyl. 08 2008, 11:42

haklısınız ama bizimde birinciliğimiz var sonuçta.. hem sonuçta hep aynı sıralama olmuyor.. bence şebnem le birinciliğe tekrar adımızı yazdırabiliriz Very Happy
Volvox
Yönetici
Yönetici
Volvox

Lakap : çirkin ördek yavrusu

MesajKonu: Geri: Şebnem Ferah ve Eurovision   Şebnem Ferah ve Eurovision Icon_minitimePtsi Eyl. 08 2008, 15:23

Katılmasın bu kadar alt seviyelere düşen bir yarışmada Şebomu görmek istemem o bizlerin birincisi olmasın çıkarcı devletlerin birincisi Wink
şebokanmerve

şebokanmerve

Lakap : Mülteci

MesajKonu: Geri: Şebnem Ferah ve Eurovision   Şebnem Ferah ve Eurovision Icon_minitimePaz Eyl. 14 2008, 14:47

yaprak demiş ki:
oylamalar müzik, performans ve yeteneğe göre verilmediği için ben katılmasını istemiyorum

aynen katılıyorum bu bu yarısma daha çok siyasi meselelere dönüştü bence şebom katılmamalı...

Şebnem Ferah ve Eurovision
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-