| Şarkıların Anlamları ,ve Sizin için Anlamları ¿ | |
|
+5geveze- aldacı PsycoDerya özgür botan 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
botan Mod
Mesaj Sayısı : 637 Yaş : 34 Nerden : sakarya Lakap : merinos (: Kayıt tarihi : 08/07/08
| |
| |
özgür Referans Üye
| Konu: Geri: Şarkıların Anlamları ,ve Sizin için Anlamları ¿ Perş. Tem. 10 2008, 12:29 | |
| Şebnem Ferah ın Sil Baştan şarkısı benim için çok değerli ve hayatımda önemli değişiklilklere vesile oldu .... Bu şarkının tüm insanlara hitap edebilecek bir tınısı olduğunu düşünüyorum... | |
|
| |
botan Mod
Mesaj Sayısı : 637 Yaş : 34 Nerden : sakarya Lakap : merinos (: Kayıt tarihi : 08/07/08
| Konu: Geri: Şarkıların Anlamları ,ve Sizin için Anlamları ¿ Perş. Tem. 10 2008, 19:43 | |
| " Ben sana hâlâ aşığım " bir aşık oldum,bir aşık oldumki ,sormayın gitsin. ah keşke karşılık bulabilsem, herneyse bu şarkı işte benim şarkım.. | |
|
| |
PsycoDerya
Mesaj Sayısı : 46 Yaş : 31 Nerden : İstanbul-Kadıköy Lakap : Psycobath Kayıt tarihi : 08/07/08
| Konu: Geri: Şarkıların Anlamları ,ve Sizin için Anlamları ¿ Cuma Tem. 11 2008, 00:05 | |
| '' Ben sana hala asıgım '' Onu cok seviyorum =) oda benı <3 gkhn&dry | |
|
| |
botan Mod
| Konu: Geri: Şarkıların Anlamları ,ve Sizin için Anlamları ¿ Salı Tem. 15 2008, 14:23 | |
| Yau Ünzile'nin hikayesini bilen var mı ? nerden çıkmış o parça ¿ teşekkürler şimdiden (: | |
|
| |
aldacı
Mesaj Sayısı : 25 Yaş : 31 Nerden : BaNDıRMa Lakap : bekım Kayıt tarihi : 08/07/08
| Konu: Geri: Şarkıların Anlamları ,ve Sizin için Anlamları ¿ Salı Tem. 15 2008, 20:01 | |
| - botan demiş ki:
- Yau Ünzile'nin hikayesini bilen var mı ? nerden çıkmış o parça ¿
teşekkürler şimdiden (: İnternetten yaptığım kısa araştırma sonucunda elde ettiğim verilere göre;Aysel Gürel bir gün Anadolu köylerinden birinde genç Ünzile'yle karşılaşmış.Genç yaşında evlendirilecekmiş.Ona yazılmış bu güzel şarkı.Sözleri Aysel Gürel'e bestesi de Onno Tunç'a aitmiş. | |
|
| |
özgür Referans Üye
| Konu: Geri: Şarkıların Anlamları ,ve Sizin için Anlamları ¿ Salı Tem. 15 2008, 20:55 | |
| - aldacı demiş ki:
- botan demiş ki:
- Yau Ünzile'nin hikayesini bilen var mı ? nerden çıkmış o parça ¿
teşekkürler şimdiden (: İnternetten yaptığım kısa araştırma sonucunda elde ettiğim verilere göre;Aysel Gürel bir gün Anadolu köylerinden birinde genç Ünzile'yle karşılaşmış.Genç yaşında evlendirilecekmiş.Ona yazılmış bu güzel şarkı.Sözleri Aysel Gürel'e bestesi de Onno Tunç'a aitmiş. ilginç... | |
|
| |
botan Mod
| |
| |
geveze-
Mesaj Sayısı : 79 Yaş : 36 Nerden : her yerden :P Lakap : geveze Kayıt tarihi : 10/07/08
| Konu: Geri: Şarkıların Anlamları ,ve Sizin için Anlamları ¿ Salı Tem. 15 2008, 23:38 | |
| vega-iz bırakanlar unutulmaz.. şebnem ferah-ben sana hala aşığım
bana yaşadıklarımı tek tek anlattığı için...
yüksek sadakat-aklımın iplerini saldım
beni bana anLattığı için çok seviyorum.. | |
|
| |
psykhe Mod
Mesaj Sayısı : 643 Yaş : 35 Nerden : ankara Lakap : delimanyak :D , çıtırbaks :D Kayıt tarihi : 04/08/08
| Konu: Geri: Şarkıların Anlamları ,ve Sizin için Anlamları ¿ C.tesi Ağus. 09 2008, 02:39 | |
| 'yeniden doğup gelsem çocuk kalır büyümezdim açılan penceremden yine seni seveeerdim' bi zamanlar birine hitaben sölerdim bu şarkıyı ismail yk dinlediğini duyunca bütün dünyam yıkılmıştı | |
|
| |
botan Mod
| |
| |
psykhe Mod
Mesaj Sayısı : 643 Yaş : 35 Nerden : ankara Lakap : delimanyak :D , çıtırbaks :D Kayıt tarihi : 04/08/08
| Konu: Geri: Şarkıların Anlamları ,ve Sizin için Anlamları ¿ Cuma Ağus. 29 2008, 00:24 | |
| başka kim olabilir ki sezen aksu nun git diye bi şarkısı var o şarkıda çok değerlidir benim için.. | |
|
| |
botan Mod
| Konu: Geri: Şarkıların Anlamları ,ve Sizin için Anlamları ¿ Cuma Ağus. 29 2008, 20:30 | |
| sezen aksu diyince akan sular durur =) belalım :/ | |
|
| |
seboistmerwe Referans Üye
Mesaj Sayısı : 363 Yaş : 32 Nerden : istanbul Kayıt tarihi : 01/09/08
| Konu: Geri: Şarkıların Anlamları ,ve Sizin için Anlamları ¿ Ptsi Eyl. 01 2008, 13:46 | |
| Benm için Sil Baştan çok önemlidir.hayatımın her anında bana hitap etmiş bi şarkı.. | |
|
| |
sezer Referans Üye
| Konu: Geri: Şarkıların Anlamları ,ve Sizin için Anlamları ¿ C.tesi Eyl. 06 2008, 09:57 | |
| sezen aksu-masum deiliz çok şey anlatıyo bu şarkı benim için.. | |
|
| |
-aLeyNa- Mod
Mesaj Sayısı : 347 Yaş : 32 Nerden : Trabzon Kayıt tarihi : 20/07/08
| Konu: Geri: Şarkıların Anlamları ,ve Sizin için Anlamları ¿ Perş. Eyl. 11 2008, 17:04 | |
| sebnem ferah__deli kızım uyan..
aslı_sessizce ..
ogün sanlısoy__yar olmadın .. | |
|
| |
| Şarkıların Anlamları ,ve Sizin için Anlamları ¿ | |
|